‘Galaksija zabave’ je mjesto za učenje i cjeloviti razvoj djeteta

‘Galaksija zabave’ je mjesto za
učenje i cjeloviti razvoj djeteta

Protekle subote, na adresi Kosirnikova ulica 64 u Zagrebu, službeno su otvorena vrata nove igraonice i čuvaonice – Galaksije zabave. Galaksija zabave mjesto je na kojem djeca kroz igru i zabavu uče nove vještine, razvijaju svoje kompetencije te provode vrijeme u poticajnom okruženju. Ono nije mjesto u kojem je dijete prepušteno samo sebi. Uz slobodnu i simboličku igru, organiziranim se aktivnostima i poticajnim materijalima djecu usmjerava usvajanju novih vještina.

Na samom danu otvorenja djeca su uživala u lutkarskoj predstavi kazališta Mala scena, sudjelovali u zajedničkim igrama i plesovima te samostalno izradili vlastite lutkice. Svojim dolaskom rad igraonice su podržale i brojne poznate mame poput Ivane Marić, Ivane Blažoti Mijoč, Mirne Maras Batinić, Ane Tevšić Nauković, Rajne Raguž, Une Pašić Gregović i ostalih.

Dnevna igraonica i čuvaonica

U vrijeme kada se u zagrebačkim dječjim vrtićima neprestano traži mjesto više, Galaksija zabave je odlučila osigurati dodatna mjesta u programu za čuvanje. Roditeljima i djeci nudi mogućnost dnevnog čuvanja djece u dvije grupe: od 09:00 do 13:00 te od 15:00 do 19:00 sati. Zbog individualnog pristupa u radu sa svakim djetetom, broj djece u dnevnoj igraonici je ograničen. Na taj se način djeci omogućuje veća mogućnost napretka u njegovim razvojnim područjima: tjelesnom i psihomotornom razvoju, socio – emocionalnom razvoju, spoznajnom razvoju, govoru, komunikaciji, izražavanju i stvaralaštvu.

Dodatna ponuda Galaksije zabave

Galaksija zabave nije samo mjesto koje za djecu osigurava opciju dnevne igraonice i čuvaonice. Ukoliko nemate potrebu za dnevnim čuvanjem, tu su i brojni drugi programi: rođendanske proslave, kreativne radionice te sportske i plesne aktivnosti za djecu.

Sve informacije o čuvaonici, dodatnoj ponudi, kao i cjenik svih programa, možete pronaći na web stranici Galaksije zabave.

Foto: Marija Badurina

Učitati još
Zatvori