Ovaj slovenski brend kreira kul i praktične stolice za hranjenje koje rastu s vašim djetetom

Ovaj slovenski brend kreira kul i praktične stolice za hranjenje koje rastu s vašim djetetom

https://www.instagram.com/p/CBZ3wUdn2kT/?utm_source=ig_web_copy_link

Prvo što će vas privući Froc visokoj stolici za hranjenje definitivno je njezin dizajn. Različite boje, u kombinaciji s drvetom, nevjerojatno će se uklopiti u vašu kuhinju i vaš dom. Uz to, ona zauzima vrlo malo prostora i toliko je lagana da ju možete pomicati jednom rukom. Vaše dijete obožavat će ovu stolicu jednako kao i vi. Također, izrađena je od prirodnih materijala koji dišu, čak i u vrućim ljetnim mjesecima. Ova stolica odlična je za kralježnicu, a dok vaše dijete jede, noge mu se udobno odmaraju na podlozi za stopala. Možete ju bez problema ponijeti sa sobom i na putovanje jer štedi prostor u automobilu.

Froc stolica potpuno je podesiva

Froc stolica raste s vašim djetetom. Ona je dizajnirana za djecu u dobi od 6 mjeseci do 10 godina. Prilagođava se vašem djetetu u tri jednostavna koraka – podešavanjem položaja naslona, ​​visine sjedala i podloge za stopala. Ako želite da mu bude još ugodnije, ovoj stolici možete dodati i jastuk. Froc jastuk je ekstra izdržljiv jastuk koji se može prati u stroju za pranje rublja i izrađen je od pamuka. Komplet jastuka pokriva cijeli naslon za leđa, u potpunosti prekriva sjedalo i pričvršćen je na tri mjesta kako bi se osigurala nepomičnost.

https://www.instagram.com/p/CAdXEzjn7ut/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/CBTU5pnnhRn/?utm_source=ig_web_copy_link

Froc je obiteljska tvrtka koja kreira pomno dizajnirane proizvode

Matej, osnivač tvrtke, imao je ideju za potpuno prilagodljivu stolicu ubrzo nakon rođenja svog starijeg sina Taja. Nakon što ni on, niti njegova supruga Maruša, nisu uspjeli na tržištu pronaći odgovarajuću modernu, drvenu stolicu koja je u potpunosti prilagodljiva i koju bi željeli imati za svoju djecu, Matej je odlučio samostalno kreirati jednu. Ubrzo nakon lansiranja njihove stolice za hranjenje, Froc je dobio prve nagrade, i što je još važnije, Matejevo drugorođeno dijete, kćerka Kiara, dobilo je lijepu ružičastu Froc stolicu samo za sebe.

https://www.instagram.com/p/B7l7ihmpFok/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/CA5vRkQpBzO/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B9FOmvklXGq/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/CA3HBf4Hlcm/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B_iH95slY87/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B7T_DfCBNza/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B7HDqOXJByC/?utm_source=ig_web_copy_link

Froc stolicu možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori