Odabrali smo najbolja sportska kolica za vaš životni stil

Odabrali smo najbolja sportska kolica
za vaš životni stil

FreeON Nano

Nova beba, nova kolica! Ne moramo vam uopće govoriti koliko dječja kolica olakšavaju život. Od cijelog asortimana potrebnog za opremiti bebu, dječja kolica su definitivno od najvećeg značaja, a nerijetko prelaze planirani budžet. Stotina je tu opcija pa je i odabir kolica prilagođen vašem životnom stilu definitivno težak. 

Ne brinite; skupili smo nekoliko najboljih kolica za svaku potrebu primamljivog cjenovnog ranga i visoke kvalitete.

O čemu razmišljati prilikom kupovine dječjih kolica?

Pokušat ćemo vam u kratkim crtama približiti najvažnije stvari o kojima je posebno potrebno povesti računa. Bez obzira hoćete li kolica koristiti za vožnju gradskim ulicama, za uspavljivanje ili trčanje na stazi, trebat će vam kolica koja to mogu pratiti. 

Osim po broju elemenata od kojih se sastoje, dizajnu i boji, kolica za bebe razlikuju se i prema načinu sklapanja, težini, veličini kotača te amortizerima. Tako možete birati između laganih kolica koja su pogodna za nošenje po stepenicama, ako primjerice živite u zgradi bez lifta, te robusnijih modela koji su odlični za zahtjevnije terene. Izbor kotača ovisi o terenu, odnosno koliko planirate biti u brdima ili vam je dovoljna ugodna, gradska vožnja po asfaltu. Za avanturiste koji vole istraživanje prirode preporučuju se kolica s velikim kotačima koja mogu lako proći po manje prohodnom tlu.

FreeON Nano

Najbolja kolica za vaš životni stil

Klik i gotovo! Sklopite i nosite kolica jednom rukom. Prva FreeON kolica koja se sama sklapaju te pomažu roditeljima olakšati život. Dječja kolica Nano su iznimno praktična i sklapaju se jednim pritiskom gumba, primjerena za djecu od rođenja do 22 kg težine djeteta ili do 36 mjeseci starosti. Kolica odlikuje kompaktna aluminijska konstrukcija s kotačima koji ublažavaju tresenje prilikom vožnje po različitim terenima. Kolica su primjerena za različite vremenske prilike, a produžen krović dijete štiti od sunca i vjetra. Praktičnost upotrebe i udobnost i sigurnost djeteta dodatno omogućuje prednja zaštitna prečka s eko kožom, leđni naslon koji se može prilagođavati, držač za bočice i torba s ručkom za jednostavno pospremanje i prenošenje kolica.

Gradska kolica – najbolja kolica za aktivni život u gradu

U pokretu ste – cijelo vrijeme! Uživate u gradu i svim mogućnostima koje tamo imate. Tako je lako obavljati stvari sa svojim djetetom! Muzeji, trgovine, igrališta…, sve je tu. Volite se sastajati s prijateljima i šetati gradskim ulicama. Ako je lijepo vrijeme odlazite u park, a ako je prohladno volite se negdje ugrijati kavom. Svakako, ponekad je gužva i životni prostor vam je ograničen, ali to je izvrsno mjesto! Dječja kolica Diamond su lagana i imaju vrlo jednostavan princip namještanja, što ih čini pogodnim za putovanje avionom. Sadrže visokokvalitetne kotače pogodne za različite terene, nožnu kočnicu, prostranu košaru za kupnju, podesivi naslon koji se može postaviti u željeni položaj, na dodir ugodnu ručku za vođenje, veliku obloženu sigurnosnu prečku, prostran naslon za noge koji se može očistiti vlažnom krpom. Moderan, ali minimalistički dizajn privlači izgled i drži vas u trendu. Namijenjena su djeci od 6 mjeseci do 15 kg težine.

FreeON Diamond

Kolica Lux Premium lagana su sportska kolica. Na prvi pogled primijetit ćete da primjenjuju trendove modernog dizajna i funkcionalnosti, a osim toga nude vašem djetetu svu udobnost koja mu treba. Kolica odlikuju čiste linije i minimalistički izgled i nosivosti su do 22 kg. Leđni naslon kolica može se podesiti u više položaja. Za sigurnost djeteta kolica imaju zaštitnu prečku i 5-točkovni sigurnosni pojas. Ispod sjedala je prostrana i vrlo praktična košara.

FreeON Lux Premium

Sportska kolica Royal  – višenamjenska kolica za svakodnevni aktivan život

Volite prirodu. Puno. Zapravo, samo razmišljanje o tome da cijeli dan sjedite unutra natjera vas da obujete tenisice i izađete. Svakako, volite istraživati grad – ali OBOŽAVATE odlazak u avanture u prirodi. Sat, dan ili čitav godišnji odmor. I najbolja stvar u vezi s tim? Povedite svoje dijete i doživite to zajedno. Jutarnja nabava, jednodnevni izleti i večernje trčanje. Vi to sve radite. I trebaju vam višenamjenska kolica koja prate vaš aktivan život. Sportska kolica Royal, profinjena sportska kolica s aluminijskom konstrukcijom, odličan su odabir za roditelje koji traže masivnija, kompaktna i stabilna kolica primjerena za sve terene. Leđni naslon se može spustiti u ležeći položaj i primjerena su za djecu od rođenja do 3 godine ili 15 kg težine djeteta. Jednostavno se sklapaju jednom rukom, imaju produženi krović s vizirom, amortizirane prednje i stražnje kotačiće, zaštitnu prečku koja se može skinuti obučenu umjetnom kožom i ručkom s umjetnom kožom. Kao dodatak uz kolica dolazi i navlaka za noge. 

FreeON Royal

Pružiti djeci sigurno, ugodno i zabavno djetinjstvo, a roditeljima ugodno, bezbrižno i zadovoljno roditeljstvo, misija je brenda FreeON. Još kada se tome dodaju povoljne cijene, praktični proizvodi koji služe u više svrha i prate vas duže vrijeme, a mališanima nude poticajno okruženje za rast i razvoj, sreći nema kraja. FreeON potražite u trgovinama Baby Center i Bubamara te odabranim dućanima s ponudom dječje opreme, a cijelu ponudu brenda pogledajte na službenoj stranici

Foto: FreeON

Učitati još
Zatvori