Fabričica snova izrađuje najslađe dječje krpene lutke

Fabričica snova izrađuje najslađe
dječje krpene lutke

Fabričica snova izrađuje najslađe igračke koje će probuditi skrivenu maštu i ovaj svijet učiniti magičnim. Negdje između jave i snova, ni na nebu ni na zemlji, postoji fabričica koja pretvara snove u divnu kreativnu realnost. Igračke iz Fabričice snova nesumnjivo će obradovati vaše mališane i obilježiti njihovo djetinjstvo. Ovaj ekološki brend handmade lutkica i modnih dodataka sa stilom, poseban je po tome što je održiv i etičan, a istodobno je predivan poklon za svakog dječaka ili djevojčicu.

Iza ovih preslatkih krpenih lutki stoji mama troje djece, Bojana Rašić. U proces izrade igračaka uključena je i cijela njena obitelj. Lutkice su izrađene od prirodnog materijala, a ono što je najslađe je njihova robica i modni dodaci koji se mogu skidati i mijenjati. Kada govorimo o bojama, prevladavaju pastelne nijanse pa ove lutkice, osim za igru, mogu biti i prekrasna dekoracija u interijeru.

Sve je toliko neodoljivo. Zečići, patke, slonovi, lisice i žirafice izrađuju se od mješavine prirodnih i sintetičkih vlakana i pune se koflinom, dok je odjeća lutkica mahom izrađena od najfinijeg pamuka. Ove čarobne lutkice su lijepe, nesvakidašnje, pedantno izrađene, veselih dezena i zaista su nešto posebno. U malom online dućanu, za vas i vaše najmilije, pronađite nešto po svojoj mjeri. Nikada se nemojte prestati igrati i stvarajte uspomene koje će ostati za zauvijek.

Najslađe handmade lutkice s karakterom

Učitati još
Zatvori