Najmodernija nosiljka za djecu stigla je u Hrvatsku

Najmodernija nosiljka za djecu
stigla je u Hrvatsku

Sve smo zahtjevnije po pitanju funkcionalnosti koju tražimo od svojih tenisica ili druge sportske opreme. Od naših leisure komada odjeće očekujemo da nam budu udobni kao da ne nosimo ništa, da su bez ikakvih šavova odnosno da prate naše pokrete.

Moderni roditelji od sada mogu biti jednako zahtjevni po pitanju dječje opreme jer stigla je dječja nosiljka koja ispunjava sve gore navedene kriterije. Ergobaby, kao vodeći proizvođač i inovator, odlučio je nove tehnologije 3D strojnog tkanja kakve koriste sportski divovi poput Nikea i Adidasa uvesti u kategoriju nosiljki – predstavivši Ergobaby Aerloom.

Za one roditelje koji se žele osjećati posebno, ali i eco-friendly

Svaka Aerloom nosiljka proizvedena je u točno određenoj količini. To znači da jednom kada se određeni dezen rasproda više ga neće biti moguće kupiti. Tako Ergobaby nosiljke pružaju i osjećaj jedinstvenosti uz već dobro poznatu udobnost i ergonomiju.

Uz kupnju ove nosiljke roditelju čuvaju okoliš jer je čak 87% nje izrađeno od recikliranog materijala. Nosiljka je proizvedena u manjim količinama kako bi se izbjeglo stvaranje zaliha, a svaka nosiljka dolazi u recikliranoj kutiji što znači da nije potrebno dodatno pakiranje nosiljke.

Zašto Aerloom?

Aeroloom je prva nosiljka proizvedena strojnim tkanjem te omogućava maksimalnu cirkulaciju zraka i još veću prozračnost. Namijenjena je djeci od 3,2 kg do 15, 9 kg, a omogućava tri položaja nošenja: nošenje na trbuhu prema nazad, nošenje na trbuhu prema naprijed i na leđima.

Svaki detalj osmišljen je s ciljem najveće udobnosti

Dizajnirana je tako da omogući roditeljima da se kreću, obavljaju svakodnevne poslove, a uz sve to u zagrljaju imaju svoje najmanje. Izrađena je od Formaknit rastezljive tkanine koja pruža potporu i izrađena je tako da odgovara i roditeljima i bebi.

Nova Ergobaby nosiljka je jedna od najlakših nosiljki na tržištu i teži samo 0,66 kg, a pruža roditeljima sve što treba. Aerloom se vrlo brzo može prilagoditi različitim položajima nošenja prilikom svake avanture, paralelno prilagođavajući se i djetetovim potrebama.

Kako bi spriječili bol u leđima i brigu gdje ste ostavili ključeve, Ergobaby je dodao pojas s lumbalnom potporom na kojem se nalazi diskretan džepić za osnovne potrepštine. Strukturiranu potporu FormaKnit tkanine čini meka podstava od 100% pamuka (certificirano po OEKO-TEX Standardu) koja stvara udobnu okolinu za bebu.

Ergobaby je već dobro poznat brand nosiljki i kolica na našem tržištu.  Ovaj brand oduvijek pazi na to da su proizvodi ergonomski i udobni, a praktični za roditelje. Tako u svojoj širokoj ponudi proizvoda ima kompaktna Metro kolica, najsvestraniju Omni 360 nosiljku kao i druge modele koji obožavaju roditelji diljem svijeta.

Ergobaby Aerloom nosiljka ekskluzivno je dostupna na službenoj Ergobaby Hrvatska stranici www.ergobaby.hr, po cijeni od 1899,00 kn. Očekuje vas u pet boja, a ako je naručite među prvima, Ergobaby vam daruje besplatnu dostavu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori