Stigla je H&M-ova šarena, ljetna kolekcija za djecu

Uz živopisne i razigrane motive divljih životinja, najnovija ljetna kolekcija dječje odjeće nastala je u suradnji H&M-a i ilustratorice Emme Jayne. Ona je zaslužna za slikovite ilustracije koje na zabavan način bilježe različite karakteristike životinja i zelenila. Njezine ilustracije ispisane su na nizu različitih komada dječje odjeće, kupaćih kostima, dodataka i obuće.

Obožavam stvarati likove u njihovoj okolini. Tako da mi je bilo zabavno miješati tropske ptice s prekrasnim cvjetovima i listovima palmi ili zamisliti surferski safari. Ovom H&M suradnjom riječ je o prenošenju djece u obojen i maštovit svijet u koji se žele uključiti. Tako da ću rado gledati kako se igraju u komadima iz kolekcije“, Emma Jayne, ilustratorica i dizajnerica uzoraka.

Emma Jayne oživljava boje i osjećaje ljeta

Od velikih printeva do zabavnih, ljetnih boja, primamljive ilustracije Emme Jayne uključuju tropske ptice, tigrove i morski život, zajedno s palmama i fantastičnim cvjetovima. Možete ih naći na raznim majicama, kratkim hlačama, haljinama, kombinezonima i kupaćim kostimima. Kolekcija je izrađena od viskoze i pamuka koji je nabavljen kroz Better Cotton inicijativu koja podržava održiviju proizvodnju pamuka. Ova kolekcija je oživljena kroz ljetnu paletu boja svijetlozelene, tirkizne, koraljne i žute. Dodatna oprema uključuje odgovarajuće sandale, kape, sunčane naočale, torbice i trake za kosu.

Postoji divan osjećaj radosti u kolekciji Emme Jayne koji plijeni maštu i djece i odraslih. Za suradnju sa H&M-om odlučili smo stvoriti otiske ilustracija Emme Jayne koje su evocirale ljetno vrijeme – tropsku toplinu, bezbrižne praznike i podvodne avanture. Volimo kako suradnja doista oživljava boje i osjećaje razigranih divljih životinja“, Sofia Löfstedt, voditeljica dizajna dječje odjeće u H&M.

Cijelu kolekciju možete pogledati ovdje.

Foto: H&M

1