Domaći brend cool autonaljepnica za sigurnost beba, mama i tata

Domaći brend cool autonaljepnica za
sigurnost beba, mama i tata

Veseli nas vidjeti sve veći broj malih domaćih brendova koji se specijaliziraju za izradu korisnih stvari u životima trudnica, mama, tata i samih beba. Jedan od njih je i Cedulja, koji je počeo izrađivati nešto o čemu inače možda ni ne razmišljamo toliko puno, a zapravo je super korisno i brine se za sigurnost beba i njihovih roditelji za vrijeme vožnje.

Riječ je o personaliziranim naljepnicama za auto, koje su nam svima dobro poznate jer njima su još naši roditelji obilježavali aute kako bi se znalo da je u njemu beba/dijete i kako bi drugi vozači zbog te činjenice bili više na oprezu no što su možda inače.

Cedulja je inače sasvim obične i standardne naljepnice koje se mogu vidjeti na većini obiteljskih vozila pretvorila u dekorativne predmete čiji dizajn i vizualni identitet biraju sami roditelji. Ove naljepnice moguće je personalizirati imenom svoje bebe/djeteta i općenito izabrati i odlučiti kako će one izgledati. Naljepnice su magnetne i vrlo se lako postavljaju i skidaju.

Iza brenda stoji Dunja iz Zagreba, koja je i sama mama, te otkriva kako je njen trogodišnji dječačić bio motivacijski kotač za pokretanje Cedulje i stvaranje naljepnica. Sada je iza brenda već godina dana poslovanja, a za njega se interesira sve više roditelja, jer dobar glas kao i uvijek najbolje se širi – usmenom predajom.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori