DJ Khaled u novoj suradnji s premium brendom dječjih kolica Cybex

DJ Khaled u novoj suradnji s premium
brendom dječjih kolica Cybex

DJ Khaled, američki glazbeni producent i DJ i njegova supruga Nicole Tuck ostvarili su zanimljivu i kreativnu suradnju s premium brendom dječjih kolica Cybex pod imenom We The Best. Kao inspiracija su im poslužili dvojica sinova, četverogodišnji Asahd i Aalam, koji ima 14 mjeseci. Kolekcija je prožeta printom džungle i inspirirana je tropskim krajevima.

Smišljajući ideju za suradnju sa Cybexom, Khaled kaže da su odluku donijeli  zajedno. “Mi smo obitelj. Nicole i ja smo razgovarali o našoj zakladi We The Best i onome što radimo za djecu i obitelji u potrebi, i osjetili smo nadahnuće. Uzeli smo ime We The Best, ne samo da predstavlja način života, nego kao moto svake obitelji. Što se tiče dizajna, Nicole je pokušala uhvatiti sve ono što se događa unutar naše obitelji, a istovremeno predstaviti svjetlost, ljubav, pozitivnu i veliku energiju.”

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli CYBEX (@cybex_global)

U kolekciju je utkana i ljubav prema tropskim krajevima, od cvijeća, palmi do prekrasnih boja koje ova kolica čine doista posebnima. Uz kolica s printom džungle, kolekcija DJ Khaled We The Best by Cybex između ostalog ima i odgovarajuću autosjedalicu, torbu za presvlačenje, navlake za noge i suncobran.

Ova spektakularna kolekcija se ekskluzivno može kupiti u Baby Center prodavaonicama.

Foto: YouTube, Instagram

Učitati još
Zatvori