Kolekcija dječjih kolica koja izgledaju odlično, a istovremeno su praktična

Budući roditelji posebnu pažnju pridodaje odabiru kolica. Zapravo, ne čudi nas, jer kolica su jedan od nekoliko proizvoda koji će biti u svakodnevnoj upotrebi od kad se dijete rodi pa iduće godinu ili dvije, a roditelji će u šetnji proći stotine i stotine kilometara. Također, nerijetko, od stotina dostupnih modela teško je odabrati idealna. Dati li naglasak na dizajn ili funkcionalnost, često je pitanje s kojim se budući roditelji bore.

Za sve one koji ne žele odustati ni od kvalitete ni od dizajna

No, što kad roditelji ne žele odustati od kvalitete, ali niti od dizajna? Tu na scenu stupa Cybex, međunarodno poznat po svom dizajnu i preciznom inženjerstvu. Dodamo li informaciju da nas Cybex svake godine iznimno oduševi svojim limitiranim dizajnerskim kolekcijama kolica, odgovor na pitanje koja su idealna dječja kolica dolazi sam od sebe.

Cybex nas, već tradicionalno svake sezone oduševi svojim modnim kolekcijama kolica nastalim u suradnji s vodećim svjetskim imenima. Suradnja Cybexa i poznate njemačke preciznosti s jedne strane te dizajnera Jeremyja Scotta, poznatog po kultnom dizajnu rezultirala je dječjim kolicima iznimnog i jedinstvenog dizajna. Vodeći se filozofijom Barta Simpsona – Jeremy Scott ističe svoj dizajn kao: ‘hvatanje mašte s konstantnog neočekivanog’ istovremeno spajajući pop-art, modu i humor. S pametnim crnim dizajnom ukrašenog zlatnim krilima, Cybex Priam kolica ne mogu proći nezamjetno.

Nova kolekcija u suradnji s Karolinom Kurkovom

Početkom 2019. godine Cybex je predstavio novu kolekciju s Karolinom Kurkovom, svjetski poznatim model s više od 2 desetljeća iskustva u modnoj industriji. Stvarajući liniju kolica za Cybex, inspiraciju je osim u sebi i ljubavi pronašla u sinergiji modernih mama i očeva svjesnih mode, ali s naglaskom na praktičnost koju predstavlja Cybex. Karolina je željela spojiti zaposlenu majku i ljubav prema modi. Poučena svojim iskustvom svjesna je da svaka majka treba praktična kolica, ali istovremeno s detaljima koji ističu njenu osobnost, moderno i sigurno.

Inspiraciju za dizajn pronašla je u ljubavi te ističe:’ Za mene je sve u pitanju prihvaćanja, razumijevanja i ljubavi. Ne možemo živjeti bez ljubavi. Ne možemo živjeti bez ljubavi prema svojoj djeci, suprugu i obitelji’. Cybex posebnu pažnju prilikom stvaranja svojih proizvoda usredotočuje na pronalaženje savršene simbioze sigurnosti, funkcionalnosti i dizajna u svojim proizvodima. Moderni roditelji mogu se osloniti na funkcionalnost proizvoda brenda Cybex, a istovremeno se osjećati samopouzdano i elegantno kroz elegantne detalje kolica.

Doprinos brizi o planetu

U ovoj liniji Cybex je otišao korak dalje. Briga o okolišu i planetu postala je nužda i svatko od nas dužan je pridonijeti brizi o planetu. Kolekcija Karolina Kurkova sadrži REPREVE® certificirana reciklirana vlakna. Pređa u svakom proizvodu koristi do 31 reciklirane plastične PET boce stvarajući ekološku svijet naših mališana od prvog dana.

Nova zvijezda modne i dizajnerske scene Anna K i Cybex kreću na put zvijezda planeta kako bi predstavili Space Rocket Cybex Platinom fashion kolekciju kolica. Mlada ukrajinska dizajnerica Anna K jedna je od najperspektivnijih talenata na međunarodnoj modnoj sceni. Anna K osmislila je prvu kolekciju za Cybex pritom oživljavajući dječju fantaziju o zvijezdama, planetima i svemirskim putovanjima.

‘Prostor – konačna granica’

Sveobuhvatno prvenstvo svemira, gdje zvijezde, planete i galaksije prelaze prostor i vrijeme u vječitom plesu s gravitacijom, bila je Anni K inspiracija za njezinu kolekciju Space Rocket. Ovom kolekcijom Cybex je želio pružiti priliku mladoj dizajnerici i biti joj podrška za dosezanje njenog zvjezdanog neba!

Cybex Rebellius kolekcija za hrabre i odvažne – uz najnovije trendove s vodećih svjetskih modnih pista poput 3D aplikacija na tkanini kao što su vezovi, zakovice i zakrpe, ali i detaljima poput broša, sve su samo ne obična kolica koja privlače pažnju izgledom i kvalitetom, te čak i najkraću šetnju s mališanom pretvaraju u putovanje prepuno avanture.

Lagana i jednostavna za upravljanje

Osim vrhunskog dizajna, svaki model kolica Priam ima odlike zbog kojeg će ih roditelji svakog dana obožavati sve više i više. Lagana, jednostavna za upravljanje s kotačima izvrsnih performansi zbog kojih klize po svakom terenu. Model kolica Priam lagano možete sklopiti, a sklopljena zauzeti će malo mjesta te će stati i u prtljažnik najmanje automobila. Cybex brine o detaljima poput velikog krovića sa zaštitom od sunca UPF50 +. , integrirane ručke za prenošenje, prozračnog madraca košare za maksimalnu udobnost i zdravlje, unutrašnjosti od prirodnih materijala te jednostavnog sistema – koji uz jedna klik omogućuje zamjenu košare sa sportskim dijelom ili autosjedalicom.

Cybex Priam model kolica moguće je odabrati samo s konstrukcijom i sportskim sjedalom, uz košaru za novorođenče te uz vrhunsku autosjedalicu Cloud Z koja je osim vizualnog testa, prošla i zahtjevne ADAC testove i osvojila nabolje ocjene.

1