Dvodnevna akcija na sve što vam može zatrebati za vaše dijete

Dvodnevna akcija na sve što vam može
zatrebati za vaše dijete

Majke se rađaju u isto vrijeme kada i dijete. Koja kolica izabrati, koji materijal posteljine je najbolji za osjetljivu kožu male bebe i koja ogradica omogućuje najbezbrižnije spavanje bebe i mame. Sve su to pitanja s kojima ste se sigurno susreli. Uz to, sigurno se pitate postoji li na jednom mjestu sve što vam može olakšati najteži posao s punim radnom vremenom? Za odgovor na sva ta i ostala pitanja pobrinuo se Cutie Cloud. Godine 2013. krenuo je s proizvodnjom jedinstvenog dječjeg krevetića. Naime, on ‘raste’ i može se koristiti od rođenja pa sve do školskih dana. Danas za taj krevetić zna gotovo svaka mama u Hrvatskoj i regiji, a veliki broj trudnica se tek sprema otkriti čari ovih prirodnih, funkcionalnih i kvalitetnih proizvoda.

Cutie Cloud proizvodi će vam uljepšati i olakšati svakodnevicu

S vremenom, slušajući želje, potrebe i upite za savjetima, u Cutie Cloudu su se odlučili dodatno proširiti ponudu. Uključili su sve one proizvode koji su potrebni mamama, bebama i djeci do školskih dana. Tako je Cutie 4u1 krevetić postao tek dio oblačića sreće za svaku mamu i dijete. Krevetići koji rastu, dječja kolica, hranilice koje prate rast djeteta, auto sjedalice, aparati za pripremu hrane, dodaci za dojenje, baldahini, ukrasni jastuci, mobili, plišanci i igračkice, ruksaci, dekice, jastuk za pravilno oblikovanje glave, prijenosne kolijevke, bicikli, ručnici za kupanje, prematalice, posteljine i vreće za spavanje, tješilice s prihvatom za dudice, zaštitne ogradice, baldahini, tetra pelene i aparat za pripremu formula – sve su to proizvodi koji su prijeko potrebni svakoj mami i bebi.

Cutie Boom – dvodnevna akcija

Kako bi početak roditeljskog života bio što lakši i ljepši, Cutie Cloud ove godine po prvi puta organizira Cutie BOOM! Radi se o dvodnevnoj akciji koja će se održati 15. i 16. lipnja. Svi njihovi proizvodi bit će sniženi od 15 do 25 posto! Tako će mladi roditelji na akciji moći pronaći poznate brendove dječje opreme kao što su Cutie krevetići, Baby Monsters kolica, CoZee prijenosna kolijevka, iCANDY kolica, Nomi i Evolu hranilice, Ergobaby nosiljke, Quax prematalice, Trybike bicikliće, Maxi Cosi i BeSafe autosjedalice, Alecto baby monitore, Mommy Bag, Bibs dudice, Baby Bjorn ležaljke, Medela izdajalice, Wooly igračke i ručnike, Izipizi naočale i mnoge druge.

Cutie BOOM će se održati u Cutie Cloud boutique trgovini i showroomu koji se nalaze na adresi Selska cesta 34 u Zagrebu. Međutim, ako niste u prilici posjetiti trgovinu, shopping možete obaviti i putem njihovog web shopa!

Foto: Cutie Cloud

Učitati još
Zatvori