Nova Cotton Woods kolekcija tepiha uljepšat će dječje sobe

Nova Cotton Woods kolekcija tepiha
uljepšat će dječje sobe

Jesensko doba priziva osjećaj novog početka, kako za nas, tako i za najmlađe članove obitelji. Bilo da se radi o odlasku u vrtić ili školu, ovo je vrijeme kad sve počinje iznova. Ovo novo razdoblje povratka u svakodnevnu rutinu možete uljepšati i sebi i svojim mališanima malim makeoverom interijera uz Cotton Woods kolekciju proizvoda. Radi se o najnovijoj kolekciji dizajnerice Lorene Canals koja priziva osjećaj kao da šećete šumom ispunjenom mahovinom, lišajevima prekrivenim stijenama, češerima razbacanim po zemlji, šuštanjem vjeverice koja se penje uz drvo i gljivama koje rastu tijekom kišne jeseni.

Najnovija kolekcija dizajnerice Lorene Canals

Cotton Woods kolekcija sastoji od pet novih dizajna pamučnih tepiha koje možete prati u perilici za rublje i pet dodataka za pohranu i ukrašavanje prostora. Ovi tekstilni komadi uvlače prirodu u dom i pozivaju djecu na istraživanje. Cotton Woods dolazi u elegantnoj paleti boja koje oponašaju prirodne nijanse šume. Lorena Canals dizajnirala je pravi šumoviti krajolik od pamuka, nadahnut čitavim nizom tekstura koje se odražavaju kroz ovu kolekciju. Komadi su izrađeni inovativnim tehnikama tkanja kako bi se djeca uključila u igru s tim teksturama i kako bi one potaknule njihovu maštu.

Nepravilne površine i 3D efekti

Budući da je pamuk glavni materijal koji su koristili za izradu najnovijih komada bio je pravi izazov transformirati tkaninu u oblike i teksture koji podsjećaju na šumu. Lorena i njezin dizajnerski tim proveli su puno vremena istražujući nove metode i kombinirajući različite tehnike za postizanje nepravilnih površina i originalnih 3D efekata. Ove proizvode možete i međusobno kombinirati kako biste stvorili najljepši osjećaj prirode u svom domu.

Cijelu kolekciju možete pogledati ovdje.

Foto: Lorena Canals Rugs

Učitati još
Zatvori