Catimini je kreativni i maštoviti brend za djecu koji ćete sigurno zavoljeti

Catimini je kreativni i maštoviti brend za
djecu koji ćete sigurno zavoljeti

I vi ste jedni od onih koji kod kuće imaju prave male pustolove koji se ne mogu zasititi istraživanja i otkrivanja bezbroj novih stvari oko njih. Naravno, pritom želite da vašem djetetu bude udobno i želite da njihova odjeća bude odraz njihove osobnosti. Catimini je brend odjeće koji se posvećuje pustolovinama, kako svojima, tako i onima vaše djece, već više od 40 godina.

Davne 1972. godine nastao je brend Catimini. Stvorili su ga Monique i Paul Salmon. Ovaj brend koji ima dugogodišnju tradiciju, a ostavio je i mnogobrojne pustolovine iza sebe. Međutim, one još nisu niti približno gotove. U svom vlasništvu ima trgovine rasprostranjene diljem svijeta, a čak i sponzorira jednu slonicu od 2012. godine.

Kreativnost, mašta i oživljeni snovi

Kontinuirana kreativnost omogućava Catiminiju da ponudi svojim ljubiteljima veoma jedinstveni dječji modni stil. Brend koristi poeziju kako bi se izrazio na neobične i neočekivane načine. Zabavlja nas svojom mješavinom boja i kreativnim “nezgodama”. Omogućuje djeci da sanjaju jer ovaj brend obožava putovanja iz jednog svemira u drugi. Oni oživljavaju snove djece upravo tim izvanrednim putovanjima. Ova mješavina inspiracije i otvorenosti prema svijetu može se vidjeti u raznolikoj modnoj liniji dizajniranoj za znatiželjno dijete.

Od 1972. dizajneri izrađuju ovu voljenu odjeću s ljubavlju u svojim radionicama. Svake sezone njihovi spretni prsti kreiraju više od 700 različitih dizajna. Prekrasni materijali, uredne završne obrade i pažnja prema detaljima – Catimini je brend koji je prepoznatljiv u cijelom svijetu.

Za djecu od rođenja do 14 godina starosti

Catimini je stručnjak za trendy dječju odjeću prilagođenu potrebama djece od rođenja do 14 godina starosti. Kao poziv na putovanje nudi razigrane, zabavne i šarene kolekcije za djevojčice i dječake. Odvažni Catimini duh postavlja trendove za dječju modu, ispisane bojama i životom. Svojim jedinstvenim haljinama cvjetnih printova, elegantnim i polo majicama, prati živote djece sa stilom i kvalitetom.

Proljetna kolekcija za djevojčice

Proljetna kolekcija za dječake

Cijelu Catimini proljetnu kolekciju odjeće možete pogledati ovdje.

Foto: Catimini

Učitati još
Zatvori