Radni stol koji možete koristiti i vi i vaše dijete prilagođava se svačijim željama i potrebama

Radni stol koji možete koristiti i vi i vaše dijete prilagođava se svačijim željama i potrebama

Dječji namještaj nekad je možda imao lošiju reputaciju jer je bio vrlo šaren, niti malo decentan, teško prilagodljiv i lako lomljiv. No, mnogi dizajneri su u posljednjih nekoliko godina uvelike poboljšali njihovu kvalitetu kreirajući proizvode koji su često minijaturne verzije njihovih ‘it‘ komada ili čak i bolji od toga. Time su namještaj za djecu podignuli na jednu sasvim novu razinu. Jedan od takvih stolova je i Moll Champion radni stol. Ovaj stol je, između ostaloga, poseban po tome što ga mogu koristiti djeca od predškolske dobi, a u nekoliko koraka ga i roditelji mogu podesiti na svoju visinu te ga koristiti zajedno sa svojim djetetom. Takva karakteristika bi nam svima dobro došla ovih dana ako radimo od doma. To je i odličan način za uštedjeti prostor.

Moll Champion radni stol prilagođava se izgledom i visinom

Sam stol ima vrlo čvrstu konstrukciju koja je prilagođena djeci. Površina stola proizvedena je od posebno izdržljivog materijala tako da traje bez obzira na količinu upotrebe. Uz to, ona je i vrlo jednostavna za čišćenje. Ako je stol previsok ili prenizak za vaše dijete, zabavnim potezačem u stilu yo-yo igračke možete podesiti visinu stola prema potrebama i zahtjevima svog djeteta. Visinu stola podešava se od 53 cm do 82 cm što odgovara djeci i odraslima od 108 do 200 cm visine. U jednom kućanstvu bit će vam dovoljan jedan radni stol za sve uzraste.

Uz to što se može podesiti visina stola, podesiva je i površina stola koju možete dići na željenu razinu kako bi smanjili naprezanje očiju i kralježnice. Gumb za podizanje je vrlo praktičan te onemogućuje da se vaše dijete ‘uštipne’ prilikom postavljanja površine u idealni kut za čitanje, pisanje, crtanje ili bilo koju drugu aktivnost. Podesiv kut površine stola podiže se do 20 stupnjeva, a magnetsko ravnalo, koje ima i povećalo, drži knjige na mjestu i onemogućava im da padnu na nakošenoj površini.

Moll Champion radni stol dostupan je u tri različite varijante radne površine. Postoji opcija s mogućnošću podizanja lijeve strane radne površine dok desna strana i središnja ploha ostaju nepomične. Ova opcija je idealna za dešnjake. Postoji i obrnuta varijanta podizanja desne strane radne površine koja je idealna da ljevake. No, uvijek možete uzeti i onu vrstu stola gdje imate mogućnost podići cijeli prednji dio stola. Tada jedan dio stola sa stražnje strane ostaje nepomičan i pruža prostor za smještaj stvari. Sva tri stila imaju istu dimenziju – 120×72 centimetra.

Mogu se mijenjati i boje detalja na stolu prema raspoloženju

Stol dolazi s trakama u različitim bojama za noge stola i za yo-yo potezač kojim se podešava njegova visina. Vaše dijete može jednostavno promijeniti boju kad god to poželi. Može birati između plave, crvene, narančaste, zelene, roze, crne, bijele i srebrne.

Baza ovog stola ima nevidljive kotačiće koji omogućavaju jednostavno premještanje, a u stražnjem dijelu stola postoji prostrani prostor u kojem uredno možete posložiti kablove kako vam oni ne bi stvarali dodatni nered.

Svoj Moll Champion radni stol možete poboljšati dodacima koji su proizvedeni za Champion stol, no kupuju se posebno. Tako možete nabaviti i poklopac za spremište kablova, veliku ladicu i pokrov ladice, ekstenziju za radnu površinu, ormarić Cube i jastuk za njega, kao i Flexilight svjetiljku kako bi osigurali optimalne uvjete za čitanje svom djetetu. Flexilight svjetiljka isto tako može mijenjati boje, a može služiti i kao noćno svijetlo. U podnožju svjetiljke nalazi se i USB priključak za punjenje baterija, mobitela, MP3 uređaja ili drugih elektroničkih naprava.

Još jedan odličan dodatak ovom radnom stolu je dizajnerska stolica Moll Scooter. Ona će savršeno rasti s vašim djetetom i njegovim Moll Champion radnim stolom. I ona se prilagođava fizičkim proporcijama djeteta. Možete podesiti visinu i dubinu sjedala te visinu naslona. Potrebno je samo to da izvučete ručku i umetnete dijelove u željeni položaj.

Sve ove proizvode možete nabaviti putem web shopa ili odlaskom u dječju trgovinu Male stvari u ulici Vjenceslava Richtera 4 u Zagrebu.

Foto: Sanja Tušek (Instagram)

Set dizajn: Kora Demel Zadro, Studio Demel

Učitati još
Zatvori