Darujemo 3 Bebivita poklon paketa za vaše mališane

Darujemo 3 Bebivita poklon paketa
za vaše mališane

Pravilna i uravnotežena prehrana jedan je od osnovnih uvjeta za pravilan rast i razvoj djeteta. To znači da mu je potrebno osigurati optimalan unos i omjer hranjivih tvari i tekućine. S dolaskom jeseni i odlaskom vaših najmlađih u jaslice, vrijeme je za jačanje imuniteta kako bi mališani ostali snažni i zdravi. Što možete učiniti da zaštitite svoje dijete od nepreglednog niza bakterija i virusa kojima je svakodnevno izloženo? Postoje zdrave navike koje možete usvojiti i koje će djetetovom imunološkom sustavu dati poticaj, a jedna od tih navika su kašice bogate hranjivim sastojcima poput vitamina C.

Kad se s djecom uputite i u parkove ili na izlet, osim igračaka, obavezno nosite vodu i hranu. Mame znaju kako biti spremne na sve moguće zgode i nezgode, stoga torbe nerijetko napune rezervnom odjećom i obućom, pelenama, maramicama i kremama, pa hrana ne bi trebala predstavljati dodatan teret. Upravo zbog njihove hranjivosti i praktičnosti, kašice Bebivita su idealan međuobrok ili desert za vaše dijete. Ukusne su i zdrave, ali i praktične za nošenje izvan doma. Odaberite između klasičnih staklenki ili tubica, koje su djeci podjednako ukusne i zabavne. Obogaćene su vitaminom C koji je neizostavan saveznik u izgradnji dječjeg imuniteta.

Kvalitetni, ukusni i zdravi proizvodi

Ako je u pitanju izlazak s bebom ili većim djetetom, zdrav i ukusan međuobrok može biti pomalo izazovan. Svježe voće ponekad nije baš spretno nositi sa sobom u park, a često nam nije niti dostupno ono kvalitetno i provjerene kvalitete. Stoga su idealan odabir Bebivita voćne kašice, prave male riznice vitamina i minerala, jer s njima voće uvijek imate pri ruci.

I mame i bebe znaju – Bebivita ima idealnu kašicu za svako nepce

Roditelji bi za svoju djecu učinili sve, pa tako hranu koju daju mališanima dobro provjeravaju i kušaju. Obradovat će ih i umiriti činjenica da svi Bebivita proizvodi prolaze kroz čak 260 kontrola. Pakiraju se s posebnom pozornošću, a prije odlaska na tržište provjerava se svaki pojedini proizvod, njegova staklenka, etiketa i poklopac. Svi Bebivita proizvodi proizvedeni su prema najstrožim i najvišim standardima kvalitete koji nadilaze vrijednosti propisane zakonom.

Svaki proizvod sadrži točno izabrane sastojke u pravoj strukturi, kremastoj ili krutoj, važnoj za uravnoteženu prehranu djeteta ovisno o njegovu uzrastu. Uz to, vitamin C je neizostavan saveznik u prehrani vaših mališana i njihovog imuniteta, pa im ponudite čisto voće iz finih voćnih zabava. Sigurno i provjereno!

Journal x Bebivita giveaway

Bebivita proizvode imaju priliku isprobati i vaši mališani! Darujemo vam tri poklon paketa Bebivita proizvoda, a sve što morate napraviti kako biste osvojili poklon paketa jest u komentaru ispod Facebook objave ovog članka označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju! Igramo se do petka, 11. rujna, u podne, kad ćemo metodom slučajnog odabira izabrati tri dobitnika i obavijestiti ih.

Update članka: Dobitnice su Matea PuflerAna Kovač i Petra Tozin. Čestitamo!

Foto: Pexels, Bebivita

Učitati još
Zatvori