Super slatki baby kombinezoni u obliku zečića

Super slatki baby kombinezoni u
obliku zečića

Odjevni komadi za najmlađe u obliku životinjica posebno su popularni među roditeljima. Tome svjedoče i tople čizmice s likovima životinja koje su vas posebno oduševile kada je članak objavljen, a i ovaj onesie u obliku dinosaura koji je vrlo često rasprodan na partnerskim stranicama.

Bebe Holic kombinezoni

Kao i dino-onesie, i kombinezon koji ćemo vam predstaviti danas, dolazi iz radnje jednog korejskog brenda. Općenito korejski brendovi uživaju veliku popularnost jer kreiraju minuciozne odjevne komade za najmlađe pa oni u konačnici izgledaju poput lutkica. Divni materijali i zemljane boje ono je što im je zajedničko, pa tako krase i kombinezon u obliku zeca brenda Bebe Holic.

Rebrasti pamučni onesie dolazi u dvije varijante – bež i zagasitoj ružičastoj. Njegovi najveći aduti su uši, kratke na bež kombinezonu i duge na ružičastom, te preslatki zečji repić na guzi. Ima duge rukave, ali kratke nogavice pa može slatko izgledati i na štramplice ili dokoljenke.

Najslađi motiv za fotografiranje možete pronaći na stranici Pippeta koja dostavlja i u Hrvatsku, a budući da je trenutno na sniženju, zbog velike potražnje brzo se rasprodaje.

Bebe Holic bunny kombinezon

Foto: Instagram, Pippeta

Učitati još
Zatvori