Babyzen YOYO najlakša su i najzabavnija dječja kolica

Babyzen YOYO najlakša su i
najzabavnija dječja kolica

Davno su prošla vremena otkad su dječja kolica bila teška, komplicirana za nositi, sklapati i rasklapati. Kako napreduje tehnologija, novi proizvodi i usluge, tako nam uvelike poboljšava kvalitetu života. Stoga su dječja kolica nove generacije danas izuzetno lagana za korištenje, a tu se posebno ističu kolica Babyzen YOYO.

Babyzen YOYO

Lako pokretljiva, s odličnim amortizerima na kotačima, sjajna su za svakodnevnu šetnju po gradu ili pak vježbanje u prirodi. Iznimno se lako rastvaraju i sklapaju, a mogu se nositi i kao torba ili voziti jednom rukom. Potreban im je minimalan prostor za spremanje te se mogu nositi u avion kao ručna prtljaga, što može biti veoma korisno svim ljubiteljima putovanja, koji se sada ne moraju odreći svoje omiljene aktivnosti.

S ovim kolicima nikad nije bilo lakše raditi svakodnevne stvari, pa čak i vježbati na otvorenom (što smo i dokazali!). Vašem djetetu to može biti vrlo zabavno, a vi ćete napraviti nešto korisno za svoje tijelo i um. Dolaze u nekoliko elegantnih boja, poput svijetlosive, prljavoružičaste i smireno tamnoplave, a uz njih još dobivate i vreću za spremanje, rasklopivi suncobran sa zaštitom (UPF 50+) i uključen pokrov za kišu. Košara dolazi u XXL veličini, no sama kolica su lagana poput pera, oko 6 kg, ovisno o samoj verziji.

Babyzen YOYO kolica omogućit će vam da sa svojom bebicom radite sve one stvari koje ste s lakoćom radili prije nego ste postali majka, bilo da se radi o aktivnosti poput jogginga, nalaska s prijateljima na piću ili pak prekooceanskog leta. Pametna i moderna tehnologija dječjih kolica 21. stoljeća tu je da vam pruži lagodan život na kakav ste i do sada navikli. Stoga ju pametno iskoristite i nabavite svoja chic Babyzen YOYO kolica. Babyzen dostupna su u sjajnom dućanu dječje opreme Male stvari (Vjenceslava Richtera 4 (Bundek Centar), gdje osim ovog, možete pronaći i ostale popularne dječje brendove, kao što su Bugaboo, Stokke i mnogi drugi.

Foto: promo

Učitati još
Zatvori