Baby proizvodi koje je dodatno proslavio Instagram

Baby proizvodi koje je dodatno
proslavio Instagram

Otkako brojni dječji brendovi koriste Instagram kao svoju glavnu komunikacijsku platformu i marketinški kanal, neki su proizvodi stekli gotovo pa kultni status. Dijelom zbog fotogeničnog momenta i činjenici da na fotkama uvijek izgledaju odlično, a dijelom jer su zaista kvalitetni i imaju pozitivne ocjene brojnih roditelja. Uglavnom je riječ o malim brendovima koji su se uspjeli probiti na globalno tržište zahvaljujući Instagramu kao odličnoj platformi, što ne znači da veliki “igrači” također nemaju dobru strategiju za društvene mreže koja bi njihove proizvode uzdigla na novu razinu.

Baby brendovi na Instagramu

Najbolje su zamijećene inovacije, proizvodi kakvih do tada na tržištu nije bilo ili se nisu uspjeli profilirati dovoljno dobro da se uzdignu od konkurencije. A za to je potrebna jako dobra fotka, plan i organizacija pozicioniranja proizvoda koji bi u konačnici mogao rezultirati prvim mjestima. Nekima se dogodio organski rast jer su se našli u pravo vrijeme na pravom mjestu, dok je danas, recimo, puno teže probiti se u moru različitih brendova i predstaviti svoju inovaciju.

Popularnost na Instagramu i kultni status nekog proizvoda čak ne mora ovisiti o broju followera jer ima i onih koji su ostali na skromnoj brojki, ali im se proizvodi prodaju kao ludi i vidjet ćete ih na gotovo svakoj fotografiji dječjih soba poznatih mama blogerica.

Zbog sklonosti funkcionalnom, a lijepom dizajnu, skandinavski brendovi predvode top listu najpopularnijih. Izdvojili smo u nastavku nekolicinu najzanimljivijih brendova za koje bi svakako trebali znati!

Sophie the Giraffe žvakalica

Natursutten duda

Sleepyhead gnijezdo

Sollybaby marama-nosiljka

Wildbird sling

Oeuf kapice

Mr Maria Miffy lampa

Teepee šator za igru

Tellkido vreće

Liewood zdjelice

Minimocks mokasine

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori