Baby MORI je brend koji vodi posebnu brigu o koži i snovima vaše bebe

Baby MORI je brend koji vodi posebnu brigu
o koži i snovima vaše bebe

S bebama treba prigrliti svaki trenutak, od onih neispavanih do onih ispunjenih maženjem i smijehom. Svaki trenutak je čarobna prekretnica koja je važna jednoj rastućoj obitelji. Zato Baby MORI stvara proizvode koji vam pomažu dočekati bebu u svijet uz nježni dodir održivih materijala.

Dječja koža je izuzetno osjetljiva jer još nije u potpunosti razvijena. Zato što god da stavite na nju mora biti stvarno mekano i prozračno. Do tog su zaključka došli osnivači brenda Cam Miller i Akin Onal. Naime, oni su bili u potrazi za poklonima za svoje nećake i nećakinje i ostali su praznih ruku. Na vlastito iznenađenje, nisu mogli naći proizvode koji nude kvalitetu kakvu su tražili. Stoga su odlučili pokrenuti vlastiti brend koji će budućim roditeljima ponuditi upravo takvu kvalitetu.

Održivi izvori i briga o budućnosti

Njihove vrijednosti odražavaju se i na njihovu ljubav prema planeti, a ne samo bebinoj koži. Također, oni pokušavaju zaštititi sljedeću generaciju zato kod izrade svojih proizvoda koriste obnovljive izvore, od materijala do tvornica u kojima se odvija proizvodnja.

Putovali su diljem svijeta kako bi našli tu pravu kombinaciju materijala. Zato Baby MORI koristi najmekše i najkvalitetnije proizvode od mješavine organskog pamuka i bambusa. Ovaj jedinstveni materijal mekši je od svile i sigurniji je od običnih tkanina jer je prozračan i termoregulirajući. Oba ova svojstva održavaju bebu na pravoj temperaturi svake večeri, tijekom svakog godišnjeg doba.

Nova proljetna Baby MORI kolekcija

Materijali koji su prijatelji beba, pogotovo kad se radi o njihovim navikama spavanja, uvijek su dobrodošli. Baby MORI je kreirao novu proljetnu kolekciju koja uključuje donje i gornje dijelove trenirki, tregerice, haljine i veste za bebe. Također, možete kupiti i cijeli set za spavanje koji uključuje body i svojevrsnu baby vreću za spavanje kako bi vašoj bebi i tijekom toplijih dana bilo jednako ugodno spavati. U nastavku pogledajte neke od proizvoda koje donosi proljetna kolekcija.

Cijelu Baby MORI proljetnu kolekciju možete pogledati ovdje.

Foto: Baby MORI

Učitati još
Zatvori