Počinju škola i vrtić – opremite svoje mališane na jednom mjestu

Počinju škola i vrtić – opremite
svoje mališane na jednom mjestu

Rujan je mjesec velikih promjena, dok nekoga čeka prvi dan vrtića, nekoga čeka prvi dan škole. A popis stvari koje su potrebne djeci svakim danom je sve viši i viši. Uštedjeti i pronaći sve na jednom mjestu nije nemoguće, jer ćete u Baby Centru pronaći cjelokupnu ponudu opreme za vrtić ili školu. 

SVE ŠTO MALIŠANIMA TREBA ZA VRTIĆ I ŠKOLU

Na vrhu svakog popisa nalazi se nova odjeća i obuća. Djeca tijekom ljeta rastu nevjerojatno brzo i rijetko što, kupljeno prije ljeta će im odgovarati. Jednako tako brzo rastu i stopala, pa bi se na vašem popisu svakako trebala naći i nova obuća.

Nove kolekcije Cool Club i Original Marines stigle su na police Baby Centra. Svaki brend u svojoj ponudi unutar kolekcije jesen/zima ima nekoliko linija odjeće – prema stilu ili potrebama.  Tražite li klasičan stil, basic komade ili samo želite ormar svog djeteta popuniti ponekim otkačenijim komadom koji će savršeno prikazati osobnost djeteta, za posebne prilike ili svakodnevnu igru u parku, sve ćete pronaći u Baby Centru. 

Kvaliteta je roditeljima uvijek na prvom mjestu, no, nerijetko dizajn i cijena igraju veliku ulogu, jer posebno na početku nove sezone na roditelje pada veliki trošak prilikom obnove garderobe i kupovinom dodataka. Zato iz ponude izdvajamo Cool Club pamučne majice dugih rukava i tajice već od 38,99 kn!

Nova Cool Club kolekcija dostupna je u svim Baby Center trgovinama, a Original Marines možete pronaći u odabranim trgovinama: City Center one East, Westgate, Tower Center Rijeka i City Center one Split. 

Jesenski dani, iako ne uvijek kišoviti, ipak postaju hladniji. Lagane ljetne  tenisice i sandale zamijenit ćemo za prvi dan škole i vrtića kožnim tenisicama i gumenim čizmicama, a na majice dodati vestice, jakne i kabanice. Uz obavezne tenisice i klasike Nike i Adidas u  ponudI Baby Centra pronaći ćete i kvalitetnu Geox obuću te Pediped za prve korake. Kod odabira papuča nema kompromisa – odaberite najkvalitetnije papuče za vrtićarce – Superfit. Jer u neobuzdanoj igri u vrtiću noga mora biti sigurna, a papuča kvalitetna. Za prvi dan škole i vrtića treba nabaviti i po nekoliko pari obuće i svakako će vas razveseliti da do 17.9.2019. članovi Baby Center kluba ostvaruju 15% popusta prilikom kupnje obuće iz nove kolekcije! 

U vrtić ili školu nemoguće je krenuti bez ruksaka ili školske torbe! Za školarce smo pripremili veliki izbor školskih torbi i ruksaka inspiriranih nogometnim klubovima, Lego setovima ili Disney junacima. Ponuda ruksaka za vrtić vrlo je bogata, a iz ponude izdvajamo toTs ruksake koji su kvalitetnom izradom i dizajnom osvojili djecu i roditelje diljem svijeta. Po svoj savršeni ruksak dođite u Baby Center jer Članovi kluba imaju 20% popusta! 

Na popisu je ostala samo još jedna stvar – i najvažnija! Autosjedalica! Nevažno je koliko je vožnja udaljena, nekoliko metara ili nekoliko stotina kilometara, dijete uvijek treba biti u pravilno odabranoj autosjedalici, primjernoj dobi djeteta. Za djecu mlađe dobije iz ponude preporučujemo Cybex Sirona m2 + baza i-Size, a za školarce preporučujemo Cybex Solution M-fix SL po nevjerojatnih 799,99 kn! 

Za dodatnu inspiraciju prelistajte novi Baby Center katalog s aktualnom ponudom, a za dodatne uštede posjetite nas u subotu, 31.08. u 11 sati u Westgateu, jer vas očekuje prva samostalna Baby Center revija i 15% popusta na novu kolekciju odjeće.

SVE ZA ŠKOLARCE

Cool Club jakna 154.99kn
Cool Club majica 44,99kn
Cool Club majica 44,99kn
Cool Club jakna 69.99kn
Cool Club prsluk129.99kn
adidas 229,49kn
adidas 229,49kn
adidas 195,49kn
Nike 259,95kn
adidas 195,49kn

SVE ZA NAJMLAĐE

Cool Club 129,99kn
Cool Club 129,99kn
Cool Club set 114,99kn
Cool Club pet bodija 154,99kn
Cool Club pet bodija 154,99kn
Nike 195,49kn
Nike 169,95kn

Foto: Baby Center

Učitati još
Zatvori