Baby Center ima sve što vam treba za novorođenčad

Baby Center ima sve što vam
treba za novorođenčad

Nakon plusića na testu i neopisive sreće, ali i malo straha, kreću pitanja kako se najbolje pripremiti za dolazak bebe. Kreću nabavke dječje opreme i robice i milijun pitanja.

Na samom početku važno je reći da nema potrebe za pretjerivanjem u kupnji. Računajte da će te nešto od dječjih potrepština dobiti i na poklon od svojih bližnjih, a u tom slučaju idealno bi bilo da im kažete što vam doista nedostaje. Najvažnije je pripremiti stvari za prva tri mjeseca djetetova života, u tom razdoblju bebi treba najviše stvari, a vama vremena da se naviknete na sve.

Krevetić – Iako ćete često umorni zaspati skupa, dječji krevetić je dugoročnija investicija pa pripazite da nema oštrih rubova te da razmak između prečki ne bude veći od šest centimetara budući da će se beba, i prije nego se snađete, već sama dizati. Uz krevetić, u Baby Centeru možete pronaći i posteljinu te druge tekstilne proizvode domaćeg branda Bubaba by Freeon koji će vam svakodnevicu učiniti lakšom.

Prilikom kupovine, osim ljepote, vodite računa da budu praktična jer nećete uvijek imati pomoć prilikom sklapanja ili nošenja uz stepenice. Djeca obavezno moraju biti u autosjedalici i vezana već pri izlasku iz bolnice.

Naš prijedlog su kolica Joolz kod kojih je sve razrađeno i promišljeno. Ova nagrađivana dizajnerska kolica su pravi užitak za oči, a u novim kolekcijama koje su upravo stigle u trgovine dobila su i dodatnu vrijednost. Za izradu kolica korištene su reciklirane plastične boce. Novi Joolz Day+ i Hub+ svojim oblikom, laganim kotačima, prostranom košarom za kupovinu i elegantnim detaljima – jednostavno vas osvaja. Uz nove boje, reciklirane materijale i dobro provjerene funkcionalnosti Joolz kolica postavila su nove standarde u segmentu dječje opreme.

Autosjedalica obavezan je dio opreme za novorođenče na kojem ne bi smijeli štedjeti – jer sigurnost vaše bebe mora biti na prvom mjestu. I na prvom putovanju iz rodilišta i na svakom sljedećem putovanju kroz sigurno i sretno djetinstvo. U Baby Centru posebna se pažnja daje na sigurnost autosjedalica – jer sigurnost nema alternative.

Što se tiče opreme za hranjenje, bebi koja je dojena treba samo mama, a mami može pomoći jastuk za dojenje i izdajalica. Ako beba ne doji, Baby Center je mjesto gdje ćete pronaći i dudice i bočice i sav pribor za njegu.

Nije nikakvo otkriće kako novorođenčad često bodiće i hlačice nosi samo nekoliko puta prije nego što ih preraste. Nedonoščad i tek rođene bebe koje su male težine i visine, trebat će najmanji broj – 50, dok je bebama koje visinom i težinom ulaze u nekakav prosjek broj robice 56 sasvim dobar. Recimo da vam treba do 12 bodija, nekih 6 hlačica ili štramplica, te isto toliko pidžama. Budući da ulazimo u zimski period, jedna jaknica je sasvim dovoljna za prva 3 mjeseca. Uz to dodajte koju kapicu i papučice. Trenutno vas, do 21.11. u Baby Centru čeka 20% na Cool Club odjeću za novorođenčad i bebe. Ne zaboravite, svu ponudu i  akcije možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori