Atelier Bébés je novi zagrebački multibrend store za najmlađe

Atelier Bébés je novi zagrebački
multibrend store za najmlađe

Jelena Veljača i Vanda Winter

Jelena Veljača i Vanda Winter

Poznati na otvaranju Atelier Bébés trgovine

Atelier Bébés u Jurišićevoj 8, novi je multibrend store koji na jednom mjestu okuplja svjetske modne brandove kao što su Sonatina, Little Lambo, Paz Rodriguez, Baby Gi, Hust and Claire, Snug i Izipizi.

Mame su te koje znaju što je najbolje za njihovu djecu, a upravo je ponuda novootvorene trgovine oduševila poznate mame Jelenu Veljaču, Nevenu Rendeli, Vandu Winter i Maru Bratoš koje su tu pronašle odjeću, obuću i modne dodatke za njihove najmlađe.

Nevena Rendeli i Mara Bratoš

Nevena Rendeli i Mara Bratoš

Da moda više nije samo stvar ‘odraslih’ odavno su shvatile svjetske modne kuće, koje su se sve više usmjerile prema djeci i dječjoj modi. Taj trend prepoznao je i Atelier Bébés, te je u centar Zagreba doveo svjetske modne brendove koji posebno osluškuju potrebe i želje djece, stoga je njihova odjeća prepuna boja, animiranih printova i grafika.

Jelena Veljača

Jelena Veljača

Koje brendove možete pronaći u trgovini?

Paz Rodriguez – ako vaše dijete treba „outfit“ za poseban dan ovaj španjolski brend idealan je za vas. Tako se u Paz Rodriguez ponudi mogu pronaći prekrasne modne kombinacije prikladne za posebne prigode kao što su krštenje, prvi rođendan ili svadbe kada želite da vaše dijete posebno zablista. Bogati svečani asortiman zadovoljit će ukuse i onih najizbirljivijih. Paz Rodriguez kolekcija namijenjena je za djecu do 2 godine.

Nevena Rendeli

Nevena Rendeli

Baby Gi – portugalski je brand uz koji će bebe provesti svoje prve mjesece. Kupovina odjeće važan je dio pripreme za bebu, a mnoge buduće mame posebnu pažnju obraćaju na kvalitetu materijala. Udobnost i prirodni materijali najbitniji su u prvim mjesecima djetetovog života, s toga ovaj brand nudi širok izbor piđama, body-a, ručnika… Baby Gi moda je namijenjena bebema do 9 mjeseci.

mara Bratoš

Mara Bratoš

Hust and Claire – Ukoliko kod kuće imate prave male fashioniste, onda je Hust and Claire odličan izbor za njih. Budući da djeca više od svega vole sportski casual look u kojem se nesmetano mogu igrati, ovaj im brand nudi odličan izbor majica, vesti, košulja te sportskih jakni koji se lako kombiniraju s drugim, eventualno malo elegantnijim komadima odjeće. Odjeća je namijenjena djeci do 6 godina.

Vanda Winter

Vanda Winter

Odabir udobne obuće naših najmlađih izuzetno je važan stoga u Atelier Bébés možete pronaći dva kvalitetna brenda cipela: talijanske cipele Sonatina i slovenske Little Lambo mokasine za bebe.

U ponudi trgovine nalazi se i Snug posteljina koja će vašim najmlađima omogućiti slatke snove, dok Izipizi naočale vašim najmlađima omogućuju zdrav pogled na svijet. U ponudi se nalazi i bogata ponuda igrački napravljenih od prirodnih boja i materijala.

DSCF8197

Više informacija možete pronaći na Facebook i Instagram stranici brenda.

DSCF8195

atelier-bebes-1

DSCF8341

DSCF8155

DSCF8158

Foto: John Pavlish

 

Učitati još
Zatvori