Cool mama Hollywooda

Cool mama Hollywooda

Jenna Dewan Tatum

Jennu Dewan Tatum većina nas najbolje zna po holivudskom hit filmu ‘Step Up’, u kojem je tumačila plesačicu Noru Clark. Otad je snimila još nekoliko filmova i nakon toga više se posvetila televizijskim serijama. Witches od East End i Supergirl, dva su televizijska naslova kojima je dominirala u posljednjih nekoliko godina. Paralelno, Jenna vodi miran obiteljski život. Upravo na setu snimanja Step Upa, 2006. godine upoznala je svog današnjeg muža, zvijezdu brojnih holivudskih filmova Channinga Tatuma.

Jenna Dewan out and about, Los Angeles, America - 23 Feb 2016

Par se vjenčao 2009. godine,  a 2013. njihova je mala obitelj postala bogatija za još jednog člana, preslatku djevojčicu Everly. Budući da su oboje vrlo medijski eksponirane zvijezde, koje paparazzi prate u stopu, tako u javnosti često osvanu fotografije zajedničkih obiteljskih trenutaka. A najbolje društvo jedna drugoj su malena Everly i njena slavna mama.

Cool mama Jenna Dewan Tatum

Jenna slobodno vrijeme najradije provodi u društvu svoje četverogodišnje mezimice, s kojom ide u šetnje, u kupovinu ili se jednostavno druže i dobro zabavljaju na igralištu. Djevojčica plavih očiju sada već ima četiri godine, a Jenna Dewan Tatum i dalje je jedna od najcool mama Hollywooda, koja najbolje izgleda u opuštenim modnim izdanjima.

Jenna Dewan and Everly Tatum out and about, Los Angeles, USA - 25 Jun 2017

Jenna Dewan and daughter Everly out and about in Los Angeles, America - 12 Feb 2016

Jenna Dewan out and about, Los Angeles, USA - 27 Jul 2016

Jenna Dewan and Everly Tatum out and about, Los Angeles, America - 06 Feb 2015

Jenna Dewan and Everly Tatum out and about, Los Angeles, America - 16 Feb 2015

Jenna Dewan out and about, Los Angeles, America - 26 Jan 2015

Foto: Cover Images, Guliver/Shutterstock

Učitati još
Zatvori