Volimo trudnički stil ove poznate blogerice

Volimo trudnički stil ove
poznate blogerice

Candela Pelizza

Prepoznatljivija s prezimenom bivšeg muža Novembre, Candela Pelizza jedna je od omiljenih talijanskih blogerica o kojoj smo već više puta pisali. Podrijetlom iz Argentine, u Italiju je došla sa 17 godina i počela graditi karijeru u modelingu.

Candela Pelizza

Danas je ne samo model, već uspješna poslovna žena i uskoro trostruka majka. Iz prvog braka s arhitektom i dizajnerom Fabijem Novembreom ima dvije kćeri, a upravo je ušla u 9. mjesec trudnoće. Rođenje treće bebe uskoro se očekuje, ovog puta sina.

Candela Pelizza

Uvijek stylish

No visoki stupanj trudnoće ne sprječava je u svim projektima i snimanjima kojima se bavi. Dokumentarna reality emisija The Influencer i brojne kampanje samo su neki od njih.

Candela Pelizza

Poznata po svojoj ravno rezanoj lob frizuri i jarko crvenim ružem, Candela je stilska inspiracija u svakom pogledu. Voli eklektičan modni izričaj i zadržala ga je i u poodmakloj trudnoći. Uvijek stylish, sada preferira duge haljine koje uparuje s upečatljivim cipelama i zanimljivim uzorcima. Sama kaže kako preferira talijanske dizajnere s kojima je često surađivala.

Candela definitivno dokazuje da se u trudnoći ne treba odreći vlastitog stila te koliko je dobro spajati nespojivo.

Candela Pelizza

Candela Pelizza

Candela Pelizza

Candela Pelizza

Candela Pelizza

Candela Pelizza

Foto: Instagram @candela_________

Učitati još
Zatvori