Najljepše haljinice dolaze iz Osijeka

Najljepše haljinice dolaze
iz Osijeka

loomini-5

Ljubav prema bezvremenskoj klasici i eleganciji može se graditi od malih nogu, kao i želja za razvijanjem kulerskog stila. Još ako se to učini kroz jedan mladi hrvatski brend i njegove genijalne dječje komade, onda od vaše malene djevojčice možete očekivati jako dobro razrađene modne stavove u kasnijim godinama.

loomini-2

Loomini dolazi iz Osijeka i priča je to dvije najbolje prijateljice, Doris i Marine, koje su odlučile kreirati jednostavnu, bezvremensku dječju odjeću. Ime Loomini kombinacija je raznih riječi i mogla bi se prevesti kao ‘mini priča stvaranja’.

loomini-8

“Obje volimo jednostavnost, minimalizam, pa se to ogleda i u odjeći brenda Loomini”, govore Doris i Marina, a budući da klasičnih minimalističkih komada u jednoj garderobi, pa čak i onoj najmanjoj, nikad nije dosta, nama je oko odmah zapelo za kreacije koje tek traže svoj put ka hrvatskoj publici.

loomini-7

“Koristimo prirodne materijale, posebice pamuk, koji se tako i ‘našao’ u našem logu. Trenutno u ponudi imamo suknje s tregerima s opet jako popularnim gingham motivom i bezvremenskim prugastim uzorcima. Kolekcija je nastala u Osijeku, kao osobna potreba i želja za stvaranjem odjeće koja se ističe svojom jednostavnošću, lakoćom održavanja, udobnošću i mogućnošću različitog kombiniranja – nosivošću. Suknjice, a u budućnosti i haljinice, skrojene su tako da omogućuju nosivost duži vremenski period. U budućnosti planiramo proširiti ponudu s nekoliko odjevnih predmeta i za dječake”, otkrivaju cure. Prevladava kombinacija bijele i plave boje, ovisno o modelu.

loomini-6

“Željele smo, kao i kod odraslih žena, stvoriti komad koji je nosiv u svim prilikama. Suknjice su jednostavne, a opet dovoljno zanimljive za razne kombinacije što ćete uskoro imati prilike vidjeti u našem photo sessionu”, komentirale su za kraj.

Haljinice brenda Loomini možete potražiti na Facebook ili Instagram stranici.

loomini-4

Foto: Loomini

Preporuka

Zatvori