Besplatne aplikacije za praćenje trudnoće

Za vrijeme devetomjesečnog blaženog stanja uz različite aplikacije možete maksimalno iskoristiti to vrijeme. Na organiziran način možete pratiti sve – od prijedloga za imena do trudova, voditi dnevnik, dobiti sve najvažnije informacije o zdravlju i prehrani. Najnovija tehnologija može vam itekako pomoći da saznate sve što vas zanima devet dragocjenih mjeseci dok se pripremate za avanturu života.

Besplatne aplikacije za praćenje trudnoće

Svoju trudnoću nećete iskoristiti do maksimuma ako ćete se brinuti oko svog zdravlja i zdravlja djeteta, a zato kroz aplikacije možete proći sva velika pitanja ili barem saznati što upitati svog liječnika. Neke aplikacije nude liste imena za neodlučne roditelje, kroz njih se mogu dijeliti fotografije i unosi u dnevnik te tako uvijek ostati u pamćenju.

I’m Expecting – Pregnancy App

I’m Expecting - Pregnancy App

Uz ovu aplikaciju lakše ćete uroniti u ulogu majke. Zbog svojeg jednostavnog dizajna omiljena je među budućim roditeljima, a možete je koristiti za spajanje s drugima putem online foruma, kreirati virtualni dnevnik svog trudničkog trbuščića i pratiti sve simptome. Lako ju je koristiti i s njom organizirati sve osobne informacije vezane uz trudnoću.

My Pregnancy Center

My Pregnancy Center

Briga o vlastitom djetetu počinje još u maternici. S ovom nagrađivanom aplikacijom dobit ćete odgovore od drugih majki unutar kluba putem videa i uputa za zdravu prehranu. Također možete bolje razumjeti svoju trudnoću koristeći funkciju kalendara i prateći bebine pokrete te upotrijebiti widget za rast kako bi mogli vizualizirati razvoj vašeg mališana, što je vrlo koristan alat za zabrinutu majku.

Happy Pregnancy Ticker

Happy Pregnancy Ticker

Odbrojavanje do zakazanog termina može pomoći s ovom aplikacijom. Kreirao ju je budući otac kako bi pomogao svojoj odabranici za vrijeme trudnoće i zbog toga ima mnogo korisnih funkcija iz drugog rakursa. Pratite svoju težinu svakog tjedna putem grafičkog prikaza (ili nemojte, ako se tako osjećate samopouzdanije), pratite razmak svojih trudova kad dođe kritičan trenutak te dijelite svoja iskustva putem foruma. U aplikaciju je ugrađen i praktičan dnevnik u koji možete bilježiti sva sjećanja i emocije.

Ovo je samo kratak odabir, u moru aplikacija za Android i iOS operativnim sistemima lako ćete pronaći neku koja će zadovoljiti upravo vaše potrebe. Sve su besplatne i dostupne na App Storeu i Google Play marketu.

0