Bebama najdraža žvakalica

Bebama najdraža
žvakalica

sophie-la-girafe-5

Jedan od najvećih pomagača u najranijim bebinim godinama zasigurno su žvakalice. Rješavaju probleme s prvim zubićima, ali će i lakše spriječiti da mališan dohvati nepoželjni predmet i u organizam unese bakterije ako uvijek dostupnu ima upravo žvakalicu. Pisali smo već o maštovitim drvenim žvakalicama Lexy Pexy, a danas donosimo gumeni klasik.

sophie-la-girafe-3

Jedna od najpopularnijih svjetskih igračaka-žvakalica zasigurno Sophie la girafe koja na tržištu postoji više od 50 godina. Proizvođač Vulli igračku kreira od 100% prirodne gume nastale iz lateksa kaučuka, a dolazi u obliku preslatke žirafe. Sophie je postala poznata zbog toga što stimulira svih 5 osjetila – sluh, vid, osjet, okus i njuh. Ispušta poseban zvuk kad je beba stisne, ima poseban okus i miris zahvaljujući prirodnom kaučuku, zbog svojih kontrastnih točaka na bijeloj pozadini ima za bebu prepoznatljiv izgled, a mekani materijal prepoznatljiv je na dodir.

sophie-la-girafe-2

Sophie je nedavno opet bila tema negativnih novinskih naslova, ali sve su optužbe naposljetku odbačene. Naime, za ovu je žvakalicu ključno da ju ne natapate u vodi jer u unutrašnjosti može razviti plijesan koja nikad neće nastati od dječje sline. Bez obzira na eventualne kritike, i dalje ostaje jedna od najpopularnijih i najprodavanijih igračaka-žvakalica u cijelom svijetu.

sophie-la-girafe-4

Sophie le girafe moguće je nabaviti i u hrvatskim trgovinama, primjerice ovdje ili ovdje.

sophie-la-girafe-1

Foto: Instagram @sophiethegiraffe_usa

Preporuka

Zatvori