Crtani film Kod kuće donosi iznenađenja

U DreamWorks Animation radionici opet su bili jako marljivi pa ćemo u ožujku moći uživati u crtiću “Kod kuće” koji će zasigurno osvojiti naša srca. U njemu ćemo upoznati izvanzemaljce Buvove među kojima se ističe nestašni ljubičasti O. Nakon što njegova rasa pronađe utočište i siguran dom na Zemlji, upravo on sve će pokvariti i uzrokovati pravu globalnu katastrofu.

Kod kuće

No, osebujni O u cijeloj nevolji neće biti sam. Napušten od svojih, pronaći će nove prijatelje, djevojčicu Tif i njezinog mačka Gicka, s kojima će krenuti na put oko svijeta i pokušati popraviti situaciju. 
U crtiću “Kod kuće” svoje su glasove likovima posudili: Judita Franković, Marko Makovčić, Jan Kerekeš, Ozren Grabarić i mnogi drugi.

Kod kuće

Autorsku ekipu koja je radila i popularne “Croodse” te “Kako izdresirati zmaja” predvodi režiser Tim Johnson, a glasove originalnog filma likovima su dali poznati glumci i pjevači kao npr. Jim Parsons, Rihanna, Steve Martin, Jennifer Lopez i drugi.

Kod kuće

Ajax, jedan od najpopularnijih hrvatskih brendova za čišćenje, globalni je partner crtanog filma Kod kuće koji 26. ožujka dolazi u CineStar kina. Tim će povodom nagraditi svoje vjerne kupce pa će svatko tko se od 1. ožujka priprema za proljetno čišćenje moći kupiti svoje omiljene Ajax proizvode uz 25% popusta u Konzum maloprodajnim trgovinama i na info pultu Konzuma dobiti poseban poklon za svoje dijete – gumenu narukvicu brendiranu crtanim filmom Kod kuće!

Kod kuće

1