Ručnici za plažu s neodoljivim natpisom koje trebamo za ljeto 2022.
Ručnici za plažu s neodoljivim natpisom koje trebamo za ljeto 2022.

Ručnici za plažu s neodoljivim natpisom
koje trebamo za ljeto 2022.

Nedavno smo pisali o Instagram profilu The Dancing is good koji nas je osvojio nostalgičnim objavama vezanim uz more, putovanja i ljeto. Pažljivo probrane riječi koje već same po sebi nose veliko značenje, bude asocijacije i nostalgična maštarenja, a rad su grafičkog i scenskog dizajnera iz Novog Sada, Miroslava Živanova.

I dok smo uz njegove objave nestrpljivo brojali dane do ljeta, sad kada je ljeto napokon tu, Miroslav nas je iznenadio jednom divnom suradnjom. Naime, jedan od njegovih najpoznatijih plakata koji glasi “Slana tela, dodiri slatki, talasi glasni, uzdasi kratki” sada je dostupan u obliku ručnika za kupanje zahvaljujući brendu Something Else. Ovaj brend na prvom mjestu brine o održivosti, etičnosti, transparentnosti i kao takav se pokazao kao najbolji odabir za divne ručnike za plažu.

Miroslav je o natpisu rekao: “Nama se svima slične stvari dešavaju, slično se sebi smejemo ili ne umemo sebi da se smejemo, sličnim se stvarima radujemo i za njima čeznemo. Razlikuju nas samo pokoja boja i njihove nijanse, drugačijim se fontom koristimo. Tako je nastao i ovaj rad, da nas podseti da leto daje boje, talase, emocije, sećanja i uživanja na plaži.”

Savršeni ručnici za plažu

 

Ručnici dolaze u dvije boje, tamno plavoj i bež. Dimenzije ručnika su 100 x 150cm, proizvode se u Hrvatskoj, a jedna od posebnosti je što se brzo suše te su otporni na učestala pranja u mašini na 60 stupnjeva.

Something Else ručnici za plažu nastali su u potrazi za savršeno mekanim, velikim ručnikom za plažu koji se brzo suši. Uz to je trebao biti u skladu s vrijednostima brenda što je značilo da su vlakna od kojih je ručnik napravljen organska i certificirana. Sve od navedenog susrelo se u Something Else ručniku za plažu koji je napravljen od 50% Lyocell (Tencel ᵀᴹ), 50% organskog pamuka. Lyocell je prirodno celulozno vlakno proizvedeno iz stabla eukaliptusa. Sva Tencel ᵀᴹ vlakna dobijaju se iz obnovljivih izvora koristeći zatvoren sistem kada su u pitanju kemikalije kojima se tretita celuloza, čime se smanjuje štetan utjecaj proizvodnje na životnu sredinu. Lyocell vlakna odlikuje mekoća, velika moć upijanja i otpornost na učestala pranja” kaže nam Nataša Džaleta iz Something Else.

Svoj ručnik možete naručiti na web stranici Something Else po cijeni od 450,00 kn. Uz divne, pomalo nostalgične riječi u koje ćemo gledati na ručniku, spremni smo stvarati nove ljetne uspomene!

Foto: Something Else

Učitati još
Zatvori