Božićna čarolija s potpisom Zoelle

Božićna čarolija s potpisom Zoelle

Iza Zoe Sugg nalazi se osam godina uspješnog bloganja i vloganja i karijera koju prije osam godina nitko nije mogao zamisliti, pa čak ni ona sama. Sve je počelo sa zaljubljenošću u modu i beauty proizvode koju je Zoe Sugg iza imena Zoella redovito dijelila sa svojim čitateljima. U samo nekoliko godina Zoella se pretvorila u jedno od najpopularnijih lica blogerskog i vlogerskog svijeta čiju su blog i Youtube kanal svakodnevno pratile na tisuće obožavatelja. Iako još uvijek aktivna na blogu i YouTube kanalu, Zoella se uskoro pretvorila u prepoznatljivi svjetski brend iza kojega se danas nalaze tri knjige, beauty i lifestyle linija.

Ako ste ikad zavirili na Zoella YouTube kanal ili blog, sigurno vam je brzo postalo jasno da je Zoe velika obožavateljica Božića i svega što donosi blagdanskog vrijeme. Od raskošnih dekoracija do vruće čokolade i mirisnih svijeća, Zoe je sa svojim obožavateljima uvijek dijelila dašak čarolije Božića. Ove godine svoje je božićne proizvode iz snova kreirala unutar Zoella beauty i lifestyle linija.

ZOELLA BOŽIĆNA BAJKA U CENTRU LONDONA

Od dekorativnih detalja za dom do praktičnih kutija za organizaciju ukrašenih predivnim uzorcima, do gel za tuširanje do ugodnih mirisa, Zoella beauty i lifestyle božićna linija donose proizvode koji će blagdansko razdoblje učiniti zaista posebnim. Kako bi na najbolji mogući način prezentirala svoje nove kolekcije proizvoda, ali i podijelila dio božićne čarolije, Zoe je u centru Londona stvorila pravu malu božićnu bajku.

Predivan prostor s visokim stropom i otvorenim planom Zoe i njezin tim su uz pomoć najljepših božićnih dekoracija u zelenim, zlatnim i bijelim tonovima, koji se protežu i kroz novu Zoella kolekciju, stvorili pravu malu božićnu bajku. Od saonica Djeda Božićnjaka do velike staklene Zoella kugla, adventskog kalendara i zlatne kade napunjene umjetnim snijegom, svaki kutak Zoella Winter Wonderland čarolije stvara božićni ugođaj i otkriva nekoliko novih Zoella proizvoda koje možete pronaći i naručiti ovdje.

Učitati još
Zatvori