Žele kreme za ruke u obliku gumenih bombona

Žele kreme za ruke u obliku
gumenih bombona

skinfood gummy bear6

Iako smo ih prerasli, još uvijek ne možemo odoljeti simpatičnim gumenim bombonima, a naročito gumenim medvjedićima. Kod nas ste mogli pročitati kako ih isprobati u kombinaciji sa šampanjcem kao ideju za kućne tulume, a još jedna stvar s njihovim likom koja nam je uljepšala dan, ove su simpatične kreme za ruke, koje oblikom podsjećaju na najslađe Haribo bombone.

skinfood gummy bear5

Naravno, riječ je o trendu korejske kozmetike, koja nam je dosad na scenu donijela već bezbroj inovativnih beauty proizvoda. Jedni od njih su i ove kreme za ruke – Gummy Bear Jelly Hand Cream brenda SKINFOOD, koje za razliku od ostalih krema lako dostupnih na tržištu dolaze u teksturi želea, a razlog tome je njihov glavni sastojak – želatina. Brend otkriva kako je upravo ovaj sastojak zaslužan za tretiranje bora na rukama i zatezanje kože, hidrataciju i poboljšanje tona kože. Osim želatine, Gummy Bear kreme za ruke bogate su i shea maslacem te ekstraktima voća, koji njeguju suhe i oštećene ruke

Svaka od njih dolazi sa svježim voćnim mirisom, lako se nanosi i brzo upija, ostavljajući ruke svilenkasto glatkima. Ove simpatične kreme pronaći se mogu u raznim web shopovima, kao i na Amazonu, a više o njima možete doznati i na službenoj stranici brenda SKINFOOD.

skinfood gummy bear3

 

skinfood gummy bear

Foto: SKINFOOD

Učitati još
Zatvori