Znate li koji su najtraženiji dodaci prehrani u Farmacijama?

Znate li koji su najtraženiji dodaci
prehrani u Farmacijama?

Dodaci prehrani su upravo ono što im ime sugerira – dopuna onome što jedemo. Ne možemo nadoknaditi loše prehrambene navike, izloženost stresu, nedostatak vježbanja i slab san uzimanjem suplemenata. Međutim, dodatak prehrani može dramatično utjecati na naše zdravlje i kvalitetu života ako je dobro odabran i uzima li se pravilno.

Ako ste među onima koji se zdravo hrane, nisu izloženi stresu, dovoljno spavate i redovito vježbate, možda ste uvjereni da vama dodaci prehrani nisu ni potrebni? Nije baš tako. Da, zdrava prehrana trebala bi nam pružiti sve nutrijente potrebne za optimalno zdravlje, ali zbog čitavog niza okolnosti, proizašlih iz modernog doba, mnogo nam je teže organizmu priuštiti sve potrebne sastojke nego što je to bilo našim precima. I zato, čak i kad mislite da vam dodaci prehrani ne trebaju, postoji mnogo razloga zbog kojih je pametno razmotriti uvrštavanje suplemenata u svoj dnevni ritual.

Mnogi suplementi pridonose poboljšanju zdravstvenog stanja, a o tome koji bi vama odgovarao, najbolje je posavjetovati se sa svojim liječnikom ili ljekarnikom. Mi vam ovdje donosimo pregled najprodavanijih dodataka prehrani u Farmaciji.

Učitati još
Zatvori