Ziaja med linija krojena je za osjetljivu kožu

Ziaja med linija krojena je za
osjetljivu kožu

Ziaja med je specijalizirana dermokozmetička linija razvijena kao sveobuhvatni program njege krojen prema potrebama zahtjevne, netolerantne, osjetljive i disfunkcionalne kože. Koža tijekom godina počinje gubiti čvrstoću i elastičnost, usporava se proces stvaranja kolagena, počinju se formirati bore, a često dolazi i do pojave hiperpigmentacijskih mrlja. Redovitom i pravilnom njegom možemo spriječiti prijevremeno starenje kože, ukloniti nepravilnosti i pobrinuti se da naša koža zadrži zdrav i mladenački izgled.

Ziaja med formula s aktivnim vitaminom C i hijaluronskom kiselinom je anti-age tretman koji se preporuča za prevenciju preranog starenja kože, kao i za regenerativnu njegu nakon dermatoloških i estetskih tretmana. Vitamin C, poznat i kao vitamin ljepote, potiče stvaranje kolagena u dubljim slojevima kože, usporava starenje, poboljšava stanje umorne, beživotne kože i smanjuje pigmentacijske mrlje.

Ziaja med brightening formula za posvijetljivanje kože preporuča se za kožu s pigmentacijskim mrljama uzrokovanim prekomjernim izlaganjem suncu, hormonalnim promjenama tijekom trudnoće, fotoosjetljivim lijekovima ili starenjem kože. Učinkovito posvjetljuje mrlje na licu, vratu i rukama i sprječava njihov nastanak, ujednačava ten i zaglađuje bore. Neutralizira slobodne radikale koji su odgovorni za starenje kože.

Ziaja med anti-imperfections formula protiv nepravilnosti predstavlja učinkovito i sveobuhvatno rješenje za njegu masne i mješovite kože za sve dobi. Bazira se na sinergijskoj kombinaciji aktivnih sastojaka koji imaju antibakterijski učinak, čiste, normaliziraju i hidratiziraju kožu te smiruju iritacije, crvenilo kože i nepravilnosti. Proizvodi iz ove linije reguliraju izlučivanje sebuma i reduciraju stvaranje bakterija koje su odgovorne za upalne kožne procese.

Ziaja med formula za atopijski dermatitis osigurava učinkovitu i sigurnu njegu atopične i netolerantne kože. Iako se atopijski dermatitis najčešće javlja kod djece i mlađih dobnih skupina, sve više pogađa i starije dobne skupine, zbog čega su proizvodi namijenjeni za njegu svih uzrasta (bebe, djeca i odrasli). Učinkovito smiruju svrbež, osjećaj peckanja i crvenilo. Hidratiziraju, omekšavaju, smanjuju suhoću i grubost kože. Produžavaju trajanje razdoblja između izbijanja simptoma.

Sve proizvode iz Ziaja Med linije možete pronaći u odabranim dm-drogerie markt prodavaonicama i na “najnježnijoj online trgoviniClarusacta.hr po vrlo atraktivnim cijenama. Proizvode također možete pronaći na Instagram i Facebook stranicama Ziaje.

Foto: PR, Clarusacta

Učitati još
Zatvori