Ova krema za lice i tijelo prodaje se svakih 5 sekundi diljem svijeta

Ova krema za lice i tijelo prodaje se
svakih 5 sekundi diljem svijeta

Od 1964. nježna krema Yves Rocher Pure Camomille čini svijet ljepšim mjestom i to s razlogom. Ova krema s teksturom balzama nema konkurenciju. Pogotovo kad je riječ o umirivanju i obnovi kože koja je oštećena suhim vremenom, zagušljivim prostorima u kojima obitavamo i hladnim vjetrovima. No, osim svojih impresivnih rezultata za kožu, ova krema ima i besprijekoran ekološki model. Njezina formula koja je prirodno nježna za kožu uistinu zaslužuje 5 zvjezdica.

Nastanak ovog legendarnog proizvoda

Yves Rocher blaga krema za lice i tijelo

Sve je započelo 1964. godine, kad se Yves Rocher, pionir svog vremena, zainteresirao za biljnu kozmetiku i zatražio od znanstvenika koji rade za njegov brend da razmišljaju u smjeru kreiranja prirodne njege. Poznata po svojim umirujućim svojstvima, njemačka kamilica postala je zvijezda njihovih istraživanja. Uzgajana u La Gacillyju od 1979. godine, bila je to jedna od prvih biljaka u industriji Gacilian. Iz godine u godinu, već više od tri desetljeća, poljoprivrednici ju proučavaju kako bi prirodno poboljšali njezinu kvalitetu i svojstva. Danas cvjeta na 5 hektara polja, poštujući prirodu i raznolikost.

Yves Rocher formula s pet zvjezdica

Samo mala kap ove organske kreme od kamilice pruža koži lica i tijela potrebnu utjehu i njegu. Možete ju umasirati u kožu od stopala do vrha glave. Ona će uspješno ublažiti i najmanju napetost te osigurati optimalnu hidrataciju. Uz to, njezina formula je u potpunosti clean, s više od 93 posto sastojaka prirodnog podrijetla i 100 posto sastojaka koji su veganski.

U Yves Rocheru objedinjuju dobru ekološku praksu, poštivajući biološke raznolikosti i upotrebu prirodnih proizvoda. Slijedom ekološke baštine brenda, Pure Camomille krema dolazi u pakiranju koje se može reciklirati. Uz to, jako je važna i ljudska dimenzija proizvodnje njemačke kamilice. Budući da se proizvodnja odvija u La Gacillyju, to stvara i radna mjesta u regiji. Iznimno blagotvoran i multifunkcionalan proizvod koji donosi pozitivne promjene već godinama, poput Yves Rocher Pure Camomille kreme, je uvijek dobrodošao u našoj skincare rutini. Jeste li ju već isprobali?

Yves Rocher Pure Camomille blagu kremu za lice i tijelo možete nabaviti ovdje.

Foto: Yves Rocher, Instagram

Učitati još
Zatvori