YouTube joga izazov koji je oduševio svijet vraća se i ovog siječnja

YouTube joga izazov koji je oduševio
svijet vraća se i ovog siječnja

Prije sedam godina, joga instruktorica Adriene Mishler na svom YouTube kanalu Yoga With Adriene pokrenula je jednostavan joga izazov – 30 dana joge tijekom mjeseca siječnja. Nakon prvog dana koji je bio rezerviran za uvod u cijelu priču, Adriene je od 02. siječnja do 31. siječnja svaki dan objavila novi video s vježbama joge. Besplatan za sve, dostupan svima, prilagođen početnicima, ali odličan i za sve ono koji jogu vježbaju godinama – 30 days of yoga izazov već je prve godine doživio veliku uspjeh.

Iz godine u godinu, Adriene se svakog siječnja vraćala s novih trideset videa. Ovaj jednostavan joga izazov postajao je sve popularniji, ali i sve bolji. Svaka nova godina donosila je ne samo trideset novih videa, već i novu generalnu temu i fokus s kojim su stotine tisuća ljudi diljem svijeta koračali u Novu godinu.

Danas je na YouTube kanalu Yoga With Adriene započeo novi 30 days of yoga izazov za 2021. godinuBreath – A 30 Day Yoga Journey.

30 days of yoga za najbolji početak 2021.

Tridesetodnevno joga putovanje s Adriene kao najboljom joga instruktoricom i voditeljicom kroz cijelo iskustvo i ove se godine donosi novi fokus. U odabiru generalne teme, Adriene uvijek bira fokus koji osjeća da nam je svima potreban. Ove godine tema je Breath. Ako svojoj svakodnevnoj joga praksi želite dati širi kontekst te istražiti njezin dublji smisao, možete se pretplatiti i na Yoga with Adriene newsletter koji također stiže svaki dan i prati joga izazov.

Sve što će vam trebati je udobna odjeća. Joga prostirka je poželjna, no nije nužna, a zamijeniti ju lako možete ručnikom ili dekom.

Kako će ove godine izgledati 30 days of yoga izazov? Kalendar koji otkriva trajanje vježbi i dnevne teme možete pogledati u nastavku, a vježbati s Adriene i ovog siječnja možete na Yoga With Adriene YouTube kanalu gdje će vas novi video čekati svaki dan u 8 ujutro.

Foto: YouTube

Učitati još
Zatvori