Najnoviji wellness trend koji će vam olakšati vraćanje u rutinu nakon godišnjeg

Najnoviji wellness trend koji će vam olakšati vraćanje u rutinu nakon godišnjeg

Ivana Barišić Super Elixir klorofil

Povratak s godišnjeg odmora u realnost nikad nije jednostavan. Isto kao što nam treba nekoliko dana da se opustimo kad taj godišnji konačno stigne, tako nam je potrebno vrijeme za ponovno uspostaviti svoj ritam kad on završi. Srećom, postoji jedan hit sastojak koji je trenutno zavladao wellness svijetom, a mogao bi vam pomoći da se osjećate punima energije kako biste blistali iznutra i izvana još dugo nakon godišnjeg odmora.

Ako ste u posljednje vrijeme barem jednom posjetili TikTok, vjerojatno ste imali priliku vidjeti najnoviji wellness trend koji je preuzeo platformu – klorofil. Sam hashtag ima skoro 370 milijuna pregleda, a tisuće oduševljenih beauty entuzijastica tvrde da su im ove mikro alge očistile kožu, pomogle u mršavljenju i smanjenju nadutosti. WelleCo. je jedan od najpoznatijih wellness brendova koji je veliki pobornik klorofila, zbog čega su uključili spirulinu, poznatu po snažnim svojstvima klorofila, u svoj kultni dodatak prehrani – The Super Elixir. No, što je zapravo klorofil i zašto je odjednom toliko popularan na društvenim mrežama, doznajte u nastavku.

Što je klorofil?

klorofil

Klorofil je prepoznatljiv po svojoj živopisnoj zelenoj boji. Poznat je kao foto-sintetizator koji se nalazi u biljkama. On biljkama daje zeleni pigment i omogućuje im da apsorbiraju energiju iz sunčeve svjetlosti. Korisnici TikToka tvrde da redovito konzumiranje klorofila briše prištiće i ekcem, poboljšava probavu i lice ostavlja blistavim. To su benefiti visokih razina antioksidansa u klorofilu, koji pomažu koži da zacijeli i bori se protiv elemenata koji doprinose starenju kože. Klorofil je također odličan detoksikator koji smanjuje upale u tijelu. I to ga čini i odličnim sastojkom koji će vam pomoći da se osjećate bolje tijekom vraćanja u svoju svakodnevicu nakon godišnjeg odmora. Imat ćete više energije, a uz to vam ni koža neće ispaštati.

Kako konzumirati klorofil?

klorofil Super Elixir

Stručnjaci preporučuju Super Elixir ™ uz koji svom tijelu možete pružiti sve što mu je potrebno da se osjeća i izgleda najbolje. Svako jutro svom smoothieju možete dodati dvije žličice Super Elixira ™. Spirulina će vam pružiti sve prednosti klorofila za kožu i crijeva. Super Elixir ™ je svakodnevni dodatak zdravlju koji je formuliran kombinacijom više od 40 prirodnih sastojaka, uključujući integralne namirnice, biljne ekstrakte, vitamine, minerale i probiotike. Kreirala ga je dr. Simone Laubscher kako bi pomogao u održavanju općeg zdravlja crijeva, pružio vam imunološku potporu, pružio boost energije i pomogao u održavanju izgleda zdrave kože, kose i noktiju.

Gdje možete pronaći The Super Elixir i dobiti brojne druge savjete za zdravije životne navike?

Pomno pripremljena wellness rješenja, potkrijepljena je filozofijom Elle Macpherson – uz wellness možete živjeti život o kakvom ste samo sanjali te se osjećati snažno i živo, sposobno i samouvjereno. Tako se WelleCo. zalaže za osnaživanje na prirodan način, a to razumije i magistra nutricionizma Ivana Barišić. Svoje zdravlje i ljepotu možete njegovati iznutra pod njezinim stručnim vodstvom u Nutrilife Centru. Uz njihov koncept rada i tim nutricionistica nema nemogućeg. Priče svih onih koji to mogu i potvrditi možete naći ovdje.

Ivana Barišić Super Elixir klorofil

Ključ uspjeha je u stručnom vođenju kroz sami proces promjene životnog stila na bolje. Ne postoje dvije iste osobe. Sve je individualno i prilagođeno svakom pojedincu prema onome što vole, što ne vole, kako se mogu hraniti, kuhati i nositi hranu na posao. WelleCo. je tu kao tajni superjunak s kojim su rezultati brži i bolji“, ističe mag. nutr. Ivana Barišić.

Ivana Barišić Super Elixir klorofil
mag. nutr. Ivana Barišić

Kako biste i vi uz stručno vodstvo promijenili svoj životni stil uz Nutrilife koncept posjetite web stranicu Nutrilife Centra ili im uputite online upit na [email protected].

Foto: Unsplash, Pexels, Nutrilife centar

Učitati još
Zatvori