Znamo gdje možete nabaviti ove hit proizvode za dužu i gušću kosu

Znamo gdje možete nabaviti ove hit
proizvode za dužu i gušću kosu

Dok listamo Instagram feed i gledamo frizure brojnih influencerica, svi poželimo imati voluminoznu, dugu kosu koja će u isto vrijeme izgledati prirodno i zdravo. Vječno nam je pitanje koji šampon kupiti, koristiti masku ili ne, kakav regenerator izabrati… Uvijek jedna ista pitanja i isti proces pokušaja i promašaja. Nekad malo uspješnijih, nekad malo manje uspješnih rezultata. Ipak rezultati ovise i o puno drugih čimbenika kao što su stres, prehrana, hormoni i zdravstveno stanje. Bez obzira na to, odabir pravih proizvoda za dugu i zdravu kosu, iznimno je važan za postizanje rezultata. Zato je tu Watermans, britanski brend luksuznih proizvoda za njegu kose koji obuhvaća cijelu liniju baziranu na prirodnim sastojcima za rast kose i očuvanje vlasišta.

Formule za zdravu, snažnu i ‘poslušnu’ kosu

Watermans je osnovao bračni par Matt i Gail Waterman 2014. godine kreirajući revolucionarne formule za rast kose koje ubrzo postaju hit u cijelom svijetu. U kreiranju proizvoda, nit vodilja bila im je zdrava, čvrsta i ‘poslušna’ kosa, budući da je Gail sama na svojoj kovrčavoj i često neposlušnoj kosi osjetila sve čari ‘bad hair’ dana.

Osnovna linija sastoji se od šampona, regenaratora, maske i eliksira za poticanje rasta kose i vitamina za zdravu kosu i vlasište. Tijekom vremena proširili su svoju liniju kreirajući inovativne prirodne proizvode poput Heat spraya, vitamina i suplemenata za rast kose te ljubičastog šampona i regeneratora za očuvanje osnovnog tona blond obojane kose. Svi Watermans proizvodi su „cruelty free“ tj. nisu testirani na životinjama, prirodni su i ne sadrže sulfate, parabene i palmino ulje.

Uz iznimno kreativne i moderne marketinške kampanje koje u prvi plan stavljaju osobna iskustva korisnika Watermans proizvoda, bračni par Waterman iznimno je senzibiliziran i za humanitarno djelovanje te je od 2014. do danas donirao proizvode u vrijednosti više od 85.000 funti bolesnicima koji boluju od raka.

Watermans kreira proizvode za sve tipove kose

Oni vjeruju da zdrava kosa doprinosi samopouzdanju te su kreirali alat za otključavanje tajne lijepe i njegovane kose. Također, njihova tajna leži u korištenju drevnih receptura i najkvalitetnijih sastojaka koji dokazano djeluju i potiču rast kose. Zdrava kosa nije rezervirana samo za nekolicinu privilegiranih, već za sve nas, sa svim tipovima i dužinama kose. Watermans kreira proizvode za svakoga.

Tu su GROW ME šampon i CONDITION ME regenerator koji dubinski čiste vlasište, potiču rast kose te jačaju i revitaliziraju vlasi. Efekt koji dobivamo je sjajna i voluminozna kosa. U njihovom asortimanu pronalazimo i GROW MORE Elixir koji poboljšava zdravlje vlasišta tako što stimulira regeneraciju folikula dlake. Zbog toga je ovaj proizvod idealan za suhu i oštećenu kosu. PROTECT ME maska za kosu vraća ponovno oživljava beživotnu kosu na način da djeluje na njezinu teksturu i ispucale vrhove. Odlična je stvar što djeluje za samo 10 minuta, a za još bolje rezultate može se koristiti i tijekom noći. Na kraju, tu je i sprej za zaštitu od topline PROTECT ME uz koji ćete zaštititi svoju kosu od neželjenog efekta topline fena. Na taj način sačuvat ćete boju kose i zadržati prijeko potrebnu vlagu.

Watermans proizvode možete nabaviti u Rox Beauty web shopu i u Rox Beauty Storeu u Zagrebu, na adresi Ilica 54.

Foto: Instagram, PR

Učitati još
Zatvori