Ovaj proizvod pruža iste rezultate kao luksuzni tretman za njegu lica

Ovaj proizvod pruža iste rezultate kao
luksuzni tretman za njegu lica

@prettylittlefawn

Čim stigne hladnije doba godine, koža nam počinje izgledati umorno i gubi svoj sjaj. Postizanje željenog sjaja tijekom ljetnih mjeseci dovoljno je teško, ali zimi ga je još teže postići. Uz ekstremne vremenske uvjete i promjene temperature, naša se koža suočava s većim stresovima. Nekima će ona biti suha i nadražena, a to može dovesti i do pojave hiperpigmentacije, rozaceje, ekcema i psorijaze. Stoga, presudno ju je njegovati i revitalizirati, a u tome nam uvelike može pomoći najnovija Versed Doctor’s Visit Instant Resurfacing maska za njegu kože lica.

Versed Doctor’s Visit maska sadrži koktel moćnih sastojaka

Možda ste već upoznate s brendom Versed. Radi se o vrlo pristupačnim proizvodima koji su cruelty-free, a koži pružaju sve što joj je potrebno kako bi bila najljepša što može biti. Ipak, njihov najnoviji dodatak kolekciji, Doctor’s Visit maska, nadmašio je sva očekivanja mnogih beauty entuzijastica diljem svijeta. Naime, mnogi tvrde da ova maska daje rezultate poput profesionalnog tretmana za njegu lica, ali po puno pristupačnijoj cijeni.

@versed

Versed Doctor’s Visit maska sadrži AHA i BHA kiseline te enzime za obavljanje pilinga kože. Ovim moćnim koktelom rješava problem hiperpigmentacije i ubrzava izmjenu stanica za svjetliju, glatku i pomlađenu kožu. Mliječna i glikolna kiselina u njezinoj formuli odstranjuju dosadnu, mrtvu kožu, dok salicilna kiselina umanjuje vidljivost pora i crvenila. Doctor’s Visit maska pruža trenutni sjaj zahvaljujući enzimima ananasa i papaje koji su bogati vitaminom C i koji doprinose nježnom uklanjaju vanjskog sloja mrtvih stanica kože koje zarobljavaju bakterije i sebum. Isto tako, enzimi u ovoj njegujućoj maski gotovo trenutno hidratiziraju i omekšavaju kožu.

Clean proizvod za njegu kože lica

Kao i ostatak kolekcije za njegu kože brenda Versed, Doctor’s Visit maska je clean skincare proizvod koji je i veganski. To ju čini vrlo sigurnom za upotrebu. Ono što je najbolje kod ove maske je to što ju je dovoljno primijeniti samo jednom tjedno, na nekoliko minuta, kako bi uživali u njezinim impresivnim rezultatima. Dovoljno je nanijeti tanki, ujednačeni sloj na čistu i suhu kožu. Potom ju ostaviti da djeluje dvije do tri minute, a onda ju isprati hladnom vodom. Snažna je, stoga ju nije preporučljivo držati na licu dulje od propisanih tri minute. Isto tako, bilo bi dobro izbjegavati upotrebu drugih proizvoda koji sadrže kiseline i retinoide barem 24 sata prije i nakon svake upotrebe kako biste svojoj koži omogućili vrijeme prilagodbe.

@versed

Kao i kod svakog novog proizvoda, preporučuje se to da napravite patch test na ruci prije nego što upotrijebite ovu masku na licu. Vaša koža je ipak jedinstvena pa ono što nekome drugome odgovara, možda neće odgovarati i vama. Ipak, prilično smo sigurni da će, ako patch test prođe kako treba, ovo postati go-to proizvod u vašoj rutini za njegu kože.

Versed Doctor’s Visit Instant Resurfacing masku možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori