Journal x Ulola giveaway: Osvojite Ulola Freeze Yourself hidratantni booster

Journal x Ulola giveaway: Osvojite Ulola
Freeze Yourself hidratantni booster

ULOLA-1

Freeze Yourself je hidratantni booster iz Uloline linije YBW. Cijela linija je laganih tekstura i citrusnih mirisa, prilagođena da koži vraća sjaj i puni je energijom.

Za dubinsko hranjenje kože

Freeze Yourself serum sadrži nekoliko sastojaka koji pojačavaju hidraciju. Peptidi iz svih slojeva kože potiču i pojačavaju vlažnost. Stvaraju barijeru na koži štiteći je tako od vanjskih čimbenika. Dodan je i hygroplex, prirodni kompleks ovlaživa, a kože koji zaglađuje kožu, te poboljšava mikrocirkulaciju krvi u koži. Kako bi se koža i dubinski nahranila Freeze Yourself booster sadrži shea maslac koji zahvaljujući velikoj količini nezasićenih masnih kiselina, podupire sposobnost obnavljanja kože. Tu je i nezaobilazan niacinamid, vitamin B3 koji utječe na prekomjernu proizvodnju sebuma i pojavu porta. Lagane vodenasto baršunaste teksture odlična je podloga make up-u dok u ljetnim danima savršeno upija u kožu ne radeći je masnom.

ULOLA-2

JOURNAL X ULOLA GIVEAWAY

U suradnji s ULOLA darujemo vam Ulola Freeze Yourself hidratantni booster iz linije YBW. Igramo se na Journalovom Facebook profilu, a sve što morate napraviti kako biste sudjelovali u darivanju je sljedeće:

1. Pratiti @Journal.hr Facebook profil
2. Pratiti “@Ulola Facebook profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway traje do četvrtka, 17. prosinca u ponoć, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika. Sretno! UPDATE: Dobitnica seruma je Matea Alfirev. Čestitamo!!

Foto: ULOLA

Učitati još
Zatvori