Ponesite sa sobom na ljetovanje barem jedno uljepšavajuće ulje

Ponesite sa sobom na ljetovanje barem
jedno uljepšavajuće ulje

Pomisao korištenja ulja u vrućim ljetnim danima, kada se pojačano znojimo i lučimo sebum, za neke je nezamisliva, no istovremeno postoji mnogo žena koje su svog beauty saveznika u ljetnoj sezoni pronašle upravo u uljepšavajućim uljima. Beauty ulja moderne generacije definitivno imaju mnogo više prednosti nego nedostataka; za početak, vrlo se brzo suše nakon umasiravanja u kožu i poslije njih nećete imati onaj neugodan osjećaj masnog traga na koži, a osim toga moćnim prirodnim sastojcima dubinski će hidratizirati kožu, koja je ljeti naročito dehidrirana od utjecaja sunca, mora, pa čak i uređaja za klimatizaciju prostora.

Uljepšavajuće ulje je ljetni beauty saveznik

Preporuča se čak da ljeti kožu malo odmorite od uobičajenih losiona za tijelo koje koristite, a koji u svojim formulama kriju emulgatore, konzervanse i razne druge umjetne dodatke. Uljepšavajuća i hranjiva ulja njeguju kožu na način da zaključavaju vlagu u njoj i čuvaju je od dehidracije, stvarajući zaštitnu barijeru oko vanjskog sloja kože. Ključ uspjeha ovih ulja, osim u sastojcima koji čine njihovu formulu, svakako je i u načinu korištenja.

Kako biste primili baš sve prednosti koje nude, nanosite ulje (umasiravajte ga kružnim pokretima) odmah nakon tuširanja, kada vam je koža još posuta kapljicama vode i vlažna, kako bi se najbolje apsorbiralo.

Potražite ulje s visokim udjelom prirodnih sastojaka

Zatim se informirajte o sastavu uljepšavajućih ulja. Potražite ono sa što većim udjelom prirodnih sastojaka, kako bi vaša njega bila efikasna, ali i dobra za kožu. Baš takva ulja, s čak 99,8% sastojaka prirodnog porijekla, u svom asortimanu ima novi kozmetički brend u našim drogerijama – francuski Evoluderm.

Evoluderm uljepšavajuća ulja

Njegovo Huile Beauté uljepšavajuće ulje dolazi u nekoliko verzija, pa ovog ljeta kožu divno njeguju Huile Beauté Macadamia, Huile Beauté Argan i Huile Beauté Jojoba. Već iz imena, jasno je kako je riječ o sastojcima koji su poznati po svojim super njegujućim i obnavljajućim svojstvima, za najljepšu moguću kožu ovog ljeta. Pronaći ih možete u dm-drogerie markt po cijeni od 39,90kn.

 

Foto: Pexels, Instagram, Evoluderm

Učitati još
Zatvori