Ulja koja učvršćuju tijelo u samo par tjedana

Ulja koja učvršćuju tijelo u
samo par tjedana

Otkako je stigao ožujak, prvi mjesec u kojem uživamo u više sunčanih dana i nešto većim temperaturama, počeli smo razmišljati o onom neizbježnom – skidanju u kupaće kostime na plaži. Hoćemo li u srpnju i kolovozu biti zadovoljni onime što vidimo kada se pogledamo u ogledalo, uvelike ovisi o tome koje smo korake poduzeli barem nekoliko mjeseci prije. Pa, želite li učiniti nešto zbilja dobro za svoju kožu i svoje tijelo i naposljetku biti zadovoljne rezultatima, vrijeme je za fizičku aktivnost, zdraviju i raznovrsniju prehranu i ciljanu njegu kože.

Melvita ulje

Disciplina koja uključuje tjelovježbu, redovitu konzumaciju vode i obroka bogatih nutrijentima (umjesto praznim kalorijama), neminovno se proteže i na njegu kože i oblikovanje tijela, a odlučite li se na ovaj zaokruženi pristup, u obzir svakako uzmite i specijalizirana ulja koja će vam pomoći u kratkih nekoliko tjedana učvrstiti kožu.

Kako djeluje ulje za učvršćivanje kože?

Moć ulja za učvršćivanje kože krije se u sastojcima koje sadrže. Redom su to dragocjena esencijalna biljna ulja i ekstrakti koji pomažu u obnavljanju oštećenog vezivnog tkiva te potiču nastanak kolagena i elastina. Dodatni bonus je obnavljanje zaliha vlage u koži, budući da ova ulja za učvršćivanje istovremeno divno hidratiziraju kožu. Cilj im je boriti se protiv opuštene kože koja je izgubila elasticitet i čvrstoću, a svojim djelovanjem potiču drenažu i uklanjanje izgleda narančine kore uzrokovanog nakupljanjem vode u potkožnom tkivu.

Ova ulja najbolje je koristiti ujutro i/ili navečer i umasiravati ih kružnim pokretima u kožu, odozdo prema gore i na taj način poticati cirkulaciju limfe kroz tijelo. Nešto snažnije masažom možete tretirati područja koja su jače zahvaćena celulitom. Držite li se redovito ove beauty rutine, koja će u idealnom slučaju biti popraćena tjelovježbom, zdravijim obrocima i redovitom konzumacijom vode, u vrlo kratkom roku, već u par tjedana, primijetit ćete kako je vaša koža postala osjetno zaglađenija, čvršća i tonirana.

 

Foto: Melvita, L’Occitane, Feel Unique, Nuxe

Učitati još
Zatvori