Uhvati više hidracije uz novu Janu Sport
Uhvati više hidracije uz novu Janu Sport

Uhvati više hidracije uz novu Janu Sport

Izvrsna doza hidracije za sve oblike sportskih aktivnosti od sada je dostupna u novom praktičnom i posebno prilagođenom pakiranju Jane Sport od 0,75l koja sadrži sportski hvat kako bi konzumacija prilikom sportskih aktivnosti bila maksimalno ugodna te je oblikovana tako da savršeno stane u utor na biciklu.

Jana Sport

Sport nikad lakši uz novu Janu

Jana Sport 0,75 l namijenjena je aktivnim osobama i sportašima te svima kojima je potrebna veća doza hidracije te su u potrazi za praktičnim pakiranjem koje ih neće ometati prilikom aktivnosti kao što su: trčanje, vožnja bicikla, planinarenje, fitness te timski sportovi. Namijenjena je i osobama koje preferiraju sportski čep i veće formate za on the go.

Jana Sport

Jana je prva i vodeća hrvatska marka negazirane vode stara 7 tisuća godina te se crpi s dubine od 800 metara. Nova Jana Sport vraća se s motivacijskim porukama koje će potaknuti svakog sportaša na izvrsne rezultate.

Jana Sport

Jeste li znali?

Više od 50 % sportaša dolazi na sportske aktivnosti nedovoljno hidrirani. Voda je ključna u sportu – potrebna je za normalnu termoregulaciju organizma, kognitivne sposobnosti te otklanjanje toksina. Za bolje rezultate i sveukupno zdravlje, u tjelesnu aktivnost je bitno ući s dobrim statusom hidracije. Stručnjaci preporučuju popiti 500 ml vode dva sata uoči tjelesne aktivnosti, za što je Jana Sport odličan izbor!

Foto: Jana

Učitati još
Zatvori