Uz ove trikove baš svaki put ćete savršeno aplicirati make up

Uz ove trikove baš svaki put ćete
savršeno aplicirati make up

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli VENDELA SVENSSON (@vendelasvensson)

Svakodnevno nanosite make up, no nikako niste zadovoljne rezultatima i čini vam se kako nešto radite pogrešno ili vam nedostaje neki čudotvoran korak koji će prosječan make up pretvoriti u onaj besprijekoran? Make up artisti donose nekoliko brzih i jednostavnih trikova za savršeno nanošenje make upa – svaki put.

Puder u kamenu ili prahu nanesite samo tamo gdje je doista potreba. Puder za finiš nije potrebno nanositi po cijelom licu, već samo na zone koje imaju tendenciju biti masnije od ostalih, a to je primjerice T-zona (čelo, nos, brada), kao i područje ispod očiju ili oko nosa. Make up će vam tako izgledati prirodnije, jer nećete imati previše proizvoda nataloženih na licu, a puder će fiksirati cijeli look i držati neželjeni sjaj pod kontrolom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Оригинальная косметика????? (@pomada.od)

Pomiješajte primer s tekućim puderom za rosom okupan sjaj na licu. Neka taj primer sadrži reflektirajuće čestice pa ćete po nanošenju tekućeg pudera na lice primijetiti onaj sjaj kože iznutra, kojem svi težimo.

Nanesite highlighter na Kupidov luk. To je onaj usjek na sredini gornje usne, koji pravilno naglašen može u vizualnom smislu učiniti čuda. Prvo naglasite usne ružem, a zatim malu količinu highlightera/iluminatora aplicirajte upravo na Kupidov luk; tako ćete uokviriti usne i učiniti ih punijima i senzualnijima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Pat McGrath (@patmcgrathreal)

Poigrajte se sjenilima za kapke koji će komplimentirati boji vaših očiju. Naglasite pogled sjenilom koje je slično ili pak kontrastno toj boji. Statement make up look postići ćete s ljubičastim sjenilom ako imate smeđe oči, brončanim i smećkastim sjenilima ako imate zelene oči i šampanj ili tamnim nijansama ako imate plave oči.

Higijenski štapić postat će vaš najbolji prijatelj ako često (i u žurbi) nanosite tuš za oči. Svi znamo da nam je u trenutku nanošenja tuša potrebna mirna i sigurna ruka, no ako stvari ipak izmaknu kontroli i ne ispadnu onako kako ste se nadali, tu savršenu crtu i mačkasti look lako ćete ispraviti i vratiti na pravi put uz pomoć higijenskog štapića koji je najbolji za ovakve make up ‘katastrofe’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rafaela Neokleous (@rafaelaelia)

Make up artisti se slažu; tekući puder nanosi se prije korektora, a poslije klasične njege kože s hidratantnim proizvodom. Zašto je bolje prvo nanijeti tekući puder? Jer ćete tek nakon njega vidjeti koliko vam zapravo korektora treba za korigiranje preostalih nesavršenosti. Možda baš zaključite da vam korektor uopće ne treba i izbjegnete efekt maske na licu koji se događa kada nepotrebno nanesemo previše proizvoda za podlogu.

Hidratacija prije nanošenja make upa ključna je za savršen make up. Mnoge žene prije apliciranja podloge na lice koriste sheet maske, koje su jednostavne i zabavne za korištenje. No one mogu biti multipraktične i njegovati mnogo više od predviđenih zona. Povucite komadić maske i na usne te hidratizirajte i njih u tih 15 minuta – usne će vam biti zahvalne i savršeno pripremljene za nanošenje ruža.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Isabella | style•travel•beauty (@digyhu)

Highlighter je pravi čudotvorac kada je riječ o postizanju svježeg izgleda na licu. Osim na već spomenuti Kupidov luk, nanijeti ga možete i u unutarnje kutove očiju. One će se uz pomoć ovog trika u trenutku razbuditi, djelovati šire i veće, a vi definitivno zablistati.

Ruž za usne može vam poslužiti kao kremasto rumenilo. Pogotovo kada ste u žurbi i nemate dovoljno make up proizvoda pri ruci. Nakon što ste nanijeli ruž, tu istu boju u obliku točkice nanesite na svaki obraz i izblendajte s prstima. Dobit ćete rumenilo nevjerojatno prirodnog izgleda, koje će biti savršen par vašem ružu za usne.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli H E L E N (@beautyill)

Kako postići da nam zubi izgledaju bjelje no što doista jesu? Isprobajte ruž za usne plavog podtona, koji će zube makar vizualno učiniti biserno bijelima.

 

 

Foto:

Učitati još
Zatvori