Slani sprejevi za postizanje besprijekornih valova u kosi

Slani sprejevi za postizanje
besprijekornih valova u kosi

@happilygrey

Valovi u kosi, popularno zvani beach waves, jedna su od najpopularnijih i najtraženijih frizura. Jednostavni su, efektni te primjereni za različite prigode, bez obzira na to radi li se o dnevnoj frizuri ili nekom formalnijem događanju. Ipak, nije ju uvijek lagano postići. Naravno, ovakva frizura najbolje izgleda netom nakon izlaska iz mora te sušenja kose na suncu i na vjetru, no kad smo daleko od plaže, ipak postoji nekoliko trikova kako je napraviti!

Savršene frizure nema bez slanog spreja za kosu

Najbolji saveznici u ovakvim situacijama su pegla i figaro, ali i slani sprej za kosu. Upravo se u njemu krije tajna valova u kosi jer nitko se iz kreveta ne ustaje sa savršenim beach waves. Čak ni Blake Lively i Chrissy Teigen koje imaju idealan, školski primjerak kako ova najpoželjnija ljetna frizura treba izgledati!

@happilygrey

Slani sprej za kosu upravo je ono što mu i samo ime kaže: formula sadrži sol, odnosno klasičan natrijev klorid, a one kvalitetije sadrže i mješavinu sastojaka od koje kosa bude mekša, voluminoznija i sjajnija Treba pripaziti na izbor spreja jer bi se vrlo lako moglo dogoditi da završite sa slijepljenom kosom i “slamnatim” efektom, a to je rezultat koji baš nitko ne priželjkuje. Izdvojili smo pet proizvoda s kojima ćete imati savršene valove u kosi, čak i onda kad ste daleko od mora, sunca i plaže!

Učitati još
Zatvori