Simona Antonović: Najpopularnije (i najbolje) metode nanošenja rumenila

Simona Antonović: Najpopularnije (i
najbolje) metode nanošenja rumenila

@lindsellingson

Rumenilo se može koristiti za postizanje različitih estetika, ovisno o tome kako i gdje se primjenjuje. Prirodan izgled nanošenja rumenila je onaj klasični način kada se rumenilo nanosi na najviše točke obraza zatim stapa kružnim pokretima prema vanjskim dijelovima obraza.

Popularnost ove metode nanošenja proizlazi iz činjenice da daje vrlo prirodan izgled, kao da ste se upravo vratili s lagane tjelovježbe. Osim toga, ne može biti jednostavnije za nanijeti. Za vrlo prirodan izgled rumenila početno ga nanesite dva prsta dalje od nosa i dva prsta dalje od oka.

@marthahunt

Dramatičnan izgled u stilu sedamdesetih može se nositi u večernjim prilikama. Tehnika nanošenja zove se „draping“. Rumenilo se, osim na jagodice, nanosi i nešto više postrani tik do oka. Na ovaj način lice se uokviri rumenilom i više je nanešeno okomito. Cilj je dobro stopiti rumenilo s podlogom, bez jakih linija kako bi izgledalo što prirodnije. Za to koristite velike i meke kistove koji će boju nanijeti meko i u tankim slojevima.

Recimo da ste na odmoru i da se revno štitite od neželjenih utjecaja sunčevih zraka, ali i dalje želite izgledati osunčano. Nanošenjem rumenila na vrhove jagodica preko nosa daje tenu osunčan izgled. Ova tehnika najbolje radi kada se nanosi povrh bronzera; bronzer djeluje kao osnovni sloj koji pomaže difuziji pigmenta rumenila tako da ne izgleda previše oštro. Trik je stvoriti pravu količinu svježeg sjaja i nanijeti mali dio rumenila na vrh i most nosa.

@sarasampaio

Zimi se rumenimo na drugačiji način nego ljeti. Za ovaj izgled bolje je koristiti gel ili kremasta rumenila ružičastih tonova. Cilj je fokusirati rumenilo na malo višu točku obraza. Rumenilo možete stopiti prema dolje kistom ili prstima.

Za svaki od ovih primjera možete koristiti Antonym Baked Blush koji daje prirodan, mladenački sjaj. Prekrasnih nijansi koje pristaju velikom broju tonova i podtonova i omogućuju nanošenje u slojevima. U ovom proizvodu možete pronaći rumenilo za svakodnevni izgled i za prilike u kojima vam treba intenzivniji pigment.

Preuzeto sa: www.simonantonovic.com

Učitati još
Zatvori