Simona Antonović: Kako najbolje upariti maskaru i sjenilo?

Simona Antonović: Kako najbolje
upariti maskaru i sjenilo?

Maskara je jednostavna za korištenje bez obzira na znanje o make upu. Povrh toga, u stvarnom životu izgleda upečatljivo, a može se nositi i nanositi intenzivno ili vrlo suptilno.

Posljednji u nizu trendova – uparena maskara i sjenilo, svakako se da prilagoditi i svakodnevnom nošenju. Svaka maskara u boji ima svoje posebne moći. Plava maskara odlična je za isticanje bjeloočnica, daje odmoran izgled i vizualno povećava oči. Duboki ton ljubičaste idealan je za naglašavanje smeđih tonova i boje lješnjaka.

Zlatno sjenilo + zlatna maskara

Ako vaše tamno smeđe oči imaju malo topline, možete računati da će ih zlatni tonovi sjenila i maskare dodatno podignuti. Viseart Petit Pro I paleta sjenila sadrži prekrasnu zlatnu nijansu, kremaste teksture koja se lako stapa s kožom i daje intenzivan, istinski zlatni izgled na koži. Sjenilo nanesite preko cijelog kapka, nanesite u pregib oka, zatim lagano stapajte prema vanjskim rubovima. Na ovaj način ćete jednom nijansom dati sjaj ali i konturu te definiciju oku. Ako imate manje oči i malo pregibnog prostora kapka, sjenilo stopite visoko prema trepavicama.

Dvostruka zlatna posebno laska plavim, hladnim očima čije duboke plave tonove zlatna nijansa posebno ističe i naglašava. Tom Ford LASH AND BROW TINT u nijansi Copper, definirat će obrve i trepavice.

Tirkizno sjenilo + tirkizna maskara

Kiko High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

Još jedna nijansa koja nam je svima dobro poznata. Obožavamo ju koristiti ljeti upravo zašto što pristaje toplim i hladnim tonovima kože, ali i bojama očiju. Kiko Milano High Pigment Wet and Dry Eyeshadow u nijansi Pearly Turqouise, može se nanositi mokrom i suhom tehnikom. U mokroj tehnici koristi se mokri medij, poput termalne vodice u spreju. Prednosti nanošenja sjenila mokrom tehnikom je dugotrajna pigmentacija sjenila. Vodica se nanosi na plosnati kist, kojim se zatim sjenilo nanosi direktno na kapak. Sjenilo nanesite na pregibni dio kapka, ponovite radnju sve dok niste zadovoljni prekrivnom moći i pigmentacijom sjenila, zatim rubove stopite suhim sjenilom i mekim kistom.

Color Pop maskara u nijansi Kiss ‘n teal odličan je odabir za postizanje pigmentiranih, pročešljanih i voluminozno definiranih trepavica.

Ljubičasto sjenilo + ljubičasta maskara

Možete se igrati i s različitim nijansama ljubičaste. Neka vam kapke krasi pomalo hladna nijansa ljubičaste, poput Milk Make-up Eye pigment kremastog sjenila u nijansi Rave ili čak u nijansi Jam room, što je svjetlucava lavanda nijansa. Kremasta sjenila jednostavna su za korištenje, mogu se nanositi i stapati prstima bez problema i sve što trebate za potpuno zaokruženi look je tri sloja ljubičaste maskare. Isprobajte PUPA Vamp maskaru u nijansi Amethyst Violet, koja će dati obilje volumena trepavicama.

 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori