Simona Antonović: Detoksikacijske maske za lice

Simona Antonović:
Detoksikacijske maske za lice

@anajohnson

Nema boljeg ili lakšeg načina da pritisnete gumb za resetiranje kože lica nego s dobrim starim maskama za detoksikaciju.

Koža je izložena brojnim vanjskim i unutarnjim negativnim utjecajima, koji joj mogu umanjiti sjaj, elastičnost i učiniti ju vidno starijom. Za redovito održavanje zdravlja i svježine kože potrebno je redovito raditi lagane detoksikacijske tretmane koji će ukloniti sav nakupljeni stres s površine kože i pomoći koži u prirodnom procesu regeneracije.

NIOD Flavaone Mud

NIOD Flavanone Mud je tretman u tri faze. On tako pročišćava kožu, štiti ju te ujedno i ojačava otpornost na negativne vanjske utjecaje. Ova maska je zaslužna za dubinsko čišćenje kože, uklanjanje brojnih začepljenja i umanjivanje negativnih posljedica onečišćenja iz zraka. Krajnji rezultat je sjajna i svježa koža, radi čega se koristi za dubinsko čišćenje i dovoljno je korištenje jednom svaka dva tjedna.

Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask

Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask svojim sastojcima poput bambusovog ugljena, bijele kineske gline i lecitina djeluje na začepljene pore i pomaže koži izbaciti nakupljene toksine. Najbolje rezultate daje na koži koja se pretjerano masti, vraćajući joj balans i prirodni sjaj. Nakon uklanjanja maske koža je meka i podatna te vidno svježija.

Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask

Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask maska je za suhu kožu, ali dolazi u malo neobičnom izdanju za suhu kožu. Gel teksture navikli smo vidjeti kod proizvoda za kožu koja se prirodno masti, ali ovaj put se radi o nježnom gelu koji pomaže umiriti, hidratizirati i detoksicirati izgled suhe, nadražene kože. Ekstrakti krastavaca, papaje, kamilice, ananasa, šećernog kala, šećerne trske, naranče, limuna, borovnice i aloe vere pomažu smiriti i ublažiti izgled kože nakon izlaganja suncu, pilinga, depilacije i ekstrakcija.

Sunday Riley Saturn Sulfur Acne Treatment Mask

Sunday Riley Saturn Sulfur Acne Treatment Mask tretman za liječenje akni pomoći će koži koja je začepljena, sklona upalnim procesima i naknadnoj diskoloraciji uslijed pojave nepravilnosti. Za razliku od drugih formula, maska pomaže u smanjenju broja mitesera, začepljenju pora, pojavi hormonskih akni i rozacee.

 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori