Jedan korak u make up rutini zbog kojeg vam puder više neće ni biti potreban

Jedan korak u make up rutini zbog kojeg vam
puder više neće ni biti potreban

Zahvaljujući nekim od naših omiljenih kozmetičkih brendova, na tržištu sad postoji čitav niz sjajnih novih i multifunkcionalnih hibrida za njegu kože koji udovoljavaju različitim tipovima kože. Bez obzira na to imate li suhu, osjetljivu ili masnu kožu sklonu aknama, za svakoga postoji savršena formula primera. Takva formula će istovremeno držati vaš make up na mjestu i zaglađivati fine linije, hraniti dehidriranu kožu ili matirati kožu koja je masna. Dobri primeri u osnovi ima istu svrhu kao i aplikacija za uređivanje fotografija, ali u stvarnom životu. Stoga, ako nađete pravu formulu primera za svoju kožu, nećete trebati koristiti Instagramov Juno filter da biste oživjeli svoj umorni ten.

Primeri koji su obogaćeni sastojcima za njegu kože

Matiranje masne t-zone, zamagljivanje neravne teksture kože i finih linija, smanjenje vidljivosti pora i hidratacija nadražene kože, samo su neka od čarobnih svojstava izvrsnog primera. Prava formula kreirat će savršenu bazu za vaš make up i pomoći mu da duže ostane na mjestu. Neki od njih su toliko dobri u kreiranju looka savršenog tena da vam neće biti ni potreban puder.

Nanošenje primera više nije samo još jedan korak u vašoj make up rutini. Ovih dana primeri nude i brojne druge benefite. U njihovim formulama možete naći njegujuće sastojke poput hijaluronske kiseline, shea maslaca i mnogih drugih koji će umiriti vašu kožu. Od Jane Iredale Smooth Affair® Facial Primera & Brightenera koji ujednačava ten, zaglađuje fine linije i smanjuje vidljivost proširenih pora do Pure Canvas Illuminating Primera brenda Laura Mercier koji koži pruža hidrataciju i svjetliji izgled. Jednom kad nađete pravu formulu za sebe, više nećete moći zamisliti svoju beauty rutinu bez primera. U nastavku vam donosimo neke od najboljih formula primera koji će vam pružiti toliko potrebnu njegu i ljepši ten, pogotovo sad dok su zaštitne maske obavezan dodatak.

Jane Iredale Smooth Affair® Facial Primer & Brightener
Jane Iredale Smooth Affair® Facial Primer & Brightener – Oily Skin
Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Primer Silver
Chanel Le Blanc De Chanel Multi-Use Illuminating Base
Kevyn Aucoin Sensual Skin Primer
NARS Cosmetics Pore & Shine Control Primer
First Aid Beauty Coconut Skin Smoothie Priming Moisturiser
Cover FX Mattifying Primer + Anti-Acne Treatment
bareMinerals Prime Time™ Brightening Foundation Primer

Foto: Instagram, DermaCare, Look Fantastic, Fabuspot, Feel Unique

Učitati još
Zatvori