Savršen i postojan make up look je moguć – čak ukoliko imate masnu kožu

Savršen i postojan make up look je moguć – čak ukoliko imate masnu kožu

Svakodnevna beauty rutina započinje promišljenom njegom kreiranom kako bi u nekoliko proizvoda odgovorila na sve želje, izazove i nedostatke našeg tipa kože. Baš poput proizvoda za njegu kože lica, i make up proizvode nerijetko ćemo birati prema tipu kože,osobito kad je riječ o make up podlozi. Korak koji će preskočiti mnogi, a u kojem se krije ne samo savršeni početak make up rutine za baš svaki tip kože, već i tajna besprijekornog izgleda i izdržljivosti svakog make up looka je primer.

Suha koža u primeru će tražiti dozu hidratacije, normalna tek laganu barijeru između kože i make upa. Masni tip kože dosad je predstavljao najveći izazov kada je izdržljivost make upa u pitanju jer nakon nekoliko sati višak prirodnih ulja bi progutao našu make up podlogu, a te ostavio neujednačen i sjajan. Iza novog beauty trenda krije se rješenje i za taj make up izazov – primer koji će biti odličan izbor za svaki tip kože, osobito za masnu kožu i kožu sklonu aknama.

@courtneeruthie

JELLY PRIMER – TAJNA BESPRIJEKORNOG I IZDRŽLJIVOG MAKE UPA

Kako kreirati make up koji će trajati satima, čak i na masnoj koži? Savršeni odgovor pronašli su uvijek inovativni i nepredvidljivi korejski brendovi koji su prvi kreirali jelly primer. Iznimno lagan na koži, jelly primer odigrat će ne samo ulogu barijere, već i ulogu ljepila između kože i make up podloge. Rezultat će biti besprijekoran make up koji traje satima, bez ponovnog nanošenja make up tijekom dana i s tek decentnim prirodnim sjajem – čak i ako se ispod njega nalazi izazovan masni tip kože.

U nastavku donosimo tri odlična primera koje možete pronaći na policama najbliže drogerije ili u popularnim beauty web trgovinama.

Wet’n’Wild Megajelly Primer

J.One Red Jelly Pack

Dermablend Jelly Primer

Foto: Instagram, Dermablend, J.One, Wet’n’Wild

Učitati još
Zatvori