Proizvodi za samotamnjenje uz koje će vaša koža izgledati prirodno osunčano

Proizvodi za samotamnjenje uz koje će vaša
koža izgledati prirodno osunčano

Ne postoji ništa ljepše od brončanog sjaja kože tijekom lijepih proljetnih i ljetnih dana. Međutim, nemaju svi vremena, a niti sreću pa da imaju balkon, terasu ili dvorište na kojima će se izležavati i upijati zrake sunca. Tada na red dolaze proizvodi za samotamnjenje. Samotamnjenje vam može pomoći u umanjivanju vidljivosti celulita, stvaranju ravnomjernog osunčanog tona kože i samim time se možete osjećati bolje i samopouzdanije.

Proces samotamnjenja može biti kompliciran, pa morate biti opremljeni pravim proizvodima i alatima. Ponekad se čini kao da će nam, bez obzira na formulu za koju se opredijelimo, neizbježno ostati čudne pruge i mrlje koje vrište: “Ovaj ten je lažan!”. Nažalost, potrebno je puno strpljenja, pokušaja i pogrešaka dok ne nađete uistinu dobar proizvod za samotamnjenje. Jedina utješna stvar u cijelom tom procesu je to što rezultati, kakvi god oni bili, izblijede nakon otprilike tjedan dana, stoga se ne morate predugo nositi s tim problemom u slučaju da nešto pođe po krivu.

Sunčanje bez sunca je dobrodošla alternativa

Dobra vijest je ta da je svaka nova formula inovativnija od posljednje. To znači da se ipak možemo veseliti osunčanom tenu bez potencijalno nadražujućih kemijskih dodataka, mrlja na posteljini i, što je najvažnije od svega, konačne boje koja izgleda neprirodno. Osim toga, posljedice od izlaganja štetnim UVA zrakama mogu uzrokovati uranjeno starenje kože, dok UVB zrake mogu dovesti do opeklina i u konačnici uzrokovati rak kože. Zato je sunčanje bez sunca zapravo dobrodošla alternativa. U nastavku možete vidjeti koji proizvodi za samotamnjenje su jednostavni za upotrebu, ne ostavljaju tragove, a vašoj koži pružaju prirodan sjaj.

Artdeco Spray On Leg Foundation

Artdeco Spray On Leg Foundation

The Organic Pharmacy Self Tan

Isle of Paradise Self-Tanning Drops

Foto: Space nk, Beauty Bay, Bondi Sands, Look Fantastic, Revolve, Notino, Naturisimo

Učitati još
Zatvori