Salzer Premium – na jednom mjestu brzo i efikasno obavite najvažnije pretrage za svoje zdravlje

Salzer Premium – na jednom mjestu brzo i efikasno obavite najvažnije pretrage za svoje zdravlje

U ugodnom prostoru novootvorenog medicinsko-biokemijskog laboratorija Salzer Premium na adresi Medvedgradska 13, u neposrednoj blizini Kaptol centra dočekat će vas stručni tim profesionalaca, koji će vam ponuditi vrhunsku kvalitetu usluge, uz zajamčenu diskreciju, brzinu i ljubaznost.

Laboratorij Salzer Premium opremljen je najmodernijim medicinskim aparatima zadnje generacije, a analize se vrše na suvremenoj dijagnostičkoj opremi. Obavljaju se pretrage širokog panela,  sistematski paketi prilagođeni svakom pacijentu, pa tako možete obaviti pretrage statusa štitnjače, odrediti hormonski  status, bilo da se radi o ženama ili muškaracima, što smatramo važnim za naglasiti, budući da se bolesti uzrokovane poremećajem hormona  tradicionalno pripisuju ženama pa ih shodno tome muškarci znaju zanemariti ili pripisati umoru, stresu…

Trudnoća je najljepše, ali i vrlo stresno razdoblje u životu žene.  Zahvaljujući brzini i vrhunskoj kvaliteti usluge te stručnom i profesionalnom osoblju, taj stres je sveden na minimum.

Ljubazan i stručan Salzerov tim također će se pobrinuti minimizirati strah koji mnogi ljudi, a pogotovo djeca imaju od postupka vađenja krvi.         

“Novo normalno”, ujedno nam je donijelo i dugotrajno sjedenje u čekaonicama , što posebno frustrira roditelje s djecom. U laboratoriju Salzer, pretrage kod male djece u otkrivanju i praćenju akutne upale u hitnim stanjima obavljaju se bez čekanja u redu. Budući da smo se dotakli neizostavne teme “nove normalnosti”, spomenimo da u Salzeru možete obaviti i antigensko testiranje na SARS COV2 i određivanje IgG antitijela na SARS COV2 kako biste vidjeli koliko ste i jeste li uopće zaštićeni od virusa nakon cijepljenja ili preboljenja. 

Reagirati na vrijeme, dijagnosticirati određeno stanje, može nam spasiti život, ali i poboljšati njegovu kvalitetu, a kada pričamo o poboljšanju kvalitete života, svakako je važno napomenuti da možete na brz i jednostavan način odrediti razinu  vitamina i minerala u tijelu, između ostalog vitamina D čijim je manjkom po najnovijim istraživanjima zahvaćeno 40-50% svjetske populacije, a koji nije samo vitamin već ima i hormonsku ulogu te ima sve veću primjenu u svrhu prevencije i liječenja brojnih bolesti.

Jednako tako, sve češće čujemo kako se ljudi žale na specifične zdravstvene tegobe, a koje ne znaju objasniti, i vrlo često se ispostavi da su vezane uz intoleranciju na određene nutriente. U Salzeru možete obaviti pretrage intolerancije na hranu u različitim paketima. Na tako jednostavan način otkriti uzrok tegobama, koje nam onemogućuju normalno svakodnevno funkcioniranje,  složit će se svi, nema cijene.

Koliko smo do sada bili i jesmo li odgovorni prema onom što bi nam trebalo biti prioritet, vlastitom zdravlju, sada možete brzo i efikasno doznati revolucionarnom novom pretragom GlycanAge-testom biološke dobi.  GlycanAge test je utemeljen na desetljećima istraživanje te preko 100 objavljenih i recenziranih znanstvenih studija, a otkriva starost imuniteta. Ovisno o rezultatima potiče na promjene životnog stila i zdravo starenje. Pretraga je bezbolna i radi se iz svega nekoliko kapljica krvi.  

Medicinsko – biokemijske laboratorije Salzer možete pronaći u Zagrebu u ulici Kralja Zvonimira 26 , u Medvedgradskoj 13 u neposrednoj blizini Kaptol centra, te u Velikoj Gorici na Trgu kralja Petra Krešimira IV, a nude i uslugu kućne posjete. Rezultate pretraga možete dobiti poštom, e-mailom ili faxom.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori